Cavitatie en RF of Vacuüm Lichaam

Cavitatie en RF of Vacuüm lichaam

Plaatselijk vet verwijderen, cellulitis verwijderen, verslapte huid verstrakken en de huid verbeteren.  Tijdens het intake gesprek bespreken wij jouw wensen en onze mogelijkheden om zo samen een mooi behandel plan te maken.

Vet in de vetcellen kan verhard raken door bijvoorbeeld te weinig beweging of langdurig opslag van vet. De vetcellen raken verkleeft en hierdoor kan het vet ook moeilijk uit de cellen weg. Sporten of diëten geeft geen verbetering. Door de ultrasone radiogolven van de Cavitatie machine komt de vetmassa weer in beweging, worden de cellen weer zacht en vloeibaar en kan het vet uit de cellen vrijkomen.

Cavitatie en RF of Vacuüm lichaam

De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd ultrasone geluidsgolven die dus een soort “implosie” van de vetcellen maakt. Bij elke behandeling zal een % van de vetcellen open gaan en het vrijgekomen vet wordt op natuurlijke wijze afgevoerd (via de nieren en de lever). Goed drinken is hiervoor dus heel belangrijk!

Cavitatie is, net als liposuctie, een manier om overtollig vet te verwijderen met blijvend resultaat maar dan zonder operatie

Cavitatie geschikt voor

De Cavitatie  behandeling is uitermate geschikt voor het aanpakken van probleemzones zoals;

De behandeling is speciaal gericht op kleine lokale zones waar vet moeilijk verdwijnt. I.c.m. met de RF werkt fantastisch op cellulitis en lokaal vet. Je krijgt op de plaatsen waar jij het wilt het gewenste silhouet.

Na de eerste behandeling kan er tot drie centimeter omtrek vermindering plaatsvinden.
Cavitatie zal in kuur verband gevolgd moeten worden van minimaal 6-8 behandelingen, eens per week. Het is ons advies om na een kuur de behandeling eens per 2 a 3 maanden als onderhoud bij te houden.

RF (Radiofrequentie)

RF is zeer populair omdat het de huid zal liften en verstevigen. RF werkt op basis van radiofrequente straling, die ervoor zorgt dat in de huid het weefsel verwarmd wordt. Als reactie daarop wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid zal gaan verstrakken. De RF behandeling is prettig en pijnloos.

Vacuüm Cupping

Er kan worden gekozen om een vacuüm RF te gebruiken bij de behandeling. Dit is een combinatie van elektrisch cuppen en RF dit bevordert de doorbloeding en versnelt het de afvoer van de afvalstoffen.  De eerst paar keer kan dit gevoelig zijn maar na een paar behandelingen zal deze gevoeligheid afnemen door de verbeterde doorbloeding. Het lichaam voert de afvalstoffen gemakkelijker af doordat deze naar het huidoppervlak worden gebracht.

NA DE BEHANDELING gedurende 5 dagen

Extra aandacht Cavitatie en RF of Vacuüm lichaam

Voeding

Heel belangrijk om het maximale uit je behandeling te halen is om na de behandeling voldoende water te drinken (minimaal 2-3 liter) en voor 3 dagen geen enkelvoudige (makkelijke) koolhydraten te eten zoals suikers, brood, pasta, aardappelen of frisdrank en alcohol te drinken.

Wanneer je een proteïne dieet (eiwitrijk) volgt met maximaal 60gr koolhydraten per dag komt je lichaam in “Ketose”. Wanneer je lichaam in Ketose is zal deze vet als eerste energie bron gebruiken waaronder ook het door de Cavitatie vrijgekomen vet in jouw lichaam.
Cavitatie in combinatie met een proteïnedieet blijkt zeer effectief te zijn.

 

MAG IEDEREEN EEN BEHANDELING ONDERGAAN ?

In de volgende gevallen kan er geen behandeling met Cavitatie of RF plaats vinden:

De volgende gebieden kunnen niet behandeld worden:

 

 

Volg Skinfirm ook op Facebook en Instagram
Bekijk al onze behandelingen op onze website

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 

 • CAVITATIE RF EN OF VACUÜM LICHAAM
  Prijs
 • Cavitatie en RF Onderkin
  50,=
 • Cavitatie en RF Onderkin KUUR 8x
  Van
  400,=
  Voor
  325,=
 • Cavitatie, RF, Vacuüm lichaam 1 zone
  80,=
 • Cavitatie, RF, Vacuüm lichaam 1 zone KUUR 8x
  Van
  640,=
  Voor
  550,=
 • Cavitatie, RF, Vacuüm lichaam 2 zones
  135,=
 • Cavitatie, RF, Vacuüm lichaam 2 zones KUUR 8x
  Van
  1080,=
  Voor
  950,=