Anti-Aging Treatment voor een jongere uitstraling

Anti-Aging Treatment

De Anti-Aging Treatment is ideaal geschikt voor degene die graag de huid weer wil opfrissen, minder zichtbare tekenen van huidveroudering, de huid weer steviger en minder fijne lijnen. Weer een jongere en uitgeruste uitstraling zonder downtijd of ingrepen. Deze behandeling is een combinatie van o.a. een handmatige bindweefsel massage of gezicht cupping, voor de versteviging en doorbloeding van binnen in de huid waarbij de huid ook flink geactiveerd gaat worden op de langere termijn om collageen en elastine aan te maken. Daarnaast werk ik met aanvullende behandelingen zoals bijvoorbeeld het Co2 Carboxy masker, een revolutionair liftend masker; de V-line of bijvoorbeeld de plasma pen

De behandeling kan per keer verschillen, net wat de huid op dat moment nodig heeft.

Huid eigen herstelvermogen

Deze behandeling is volledig gericht op het eigen huid herstelvermogen zonder botox, fillers of chirurgische ingrepen. Je hebt geen downtijd of hersteltijd. De huid zal slechts wat meer rood zijn direct na de behandeling en dit trek naar verloop van de dag weer weg.

Wat kan je verwachten Anti-Aging Treatment

Reinigen, activeren en verzorgen met Prescription™️ by Soap skincare producten op jouw huid afgestemd.
D.m.v. onder andere bindweefsel massage verbeteren van het huidbeeld en verminderen van tekenen van veroudering in het gezicht. Strakker maken van de huid, betere doorbloeding, minder fijne lijnen – rimpels en algeheel verbeteren van de huid. Diverse technieken worden er gebruikt afhankelijk van de huid.

Anti-Aging Treatment; Bindweefsel massage

Een effectieve manier voor huidverjonging is bindweefselmassage. Deze bindweefsel massage kan ik op twee manieren geven: Handmatig d.m.v. mijn eigen handen en vingers of met speciale siliconen gezichtscups waarmee ik een speciale facial cupping kan doen. Door deze intensieve gezichtsmassage wordt collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt waardoor de huid verstevigt.

De massage zorgt voor een betere doorbloeding en dat resulteert in betere aanvoer van voedingsstoffen van binnen uit en afvoer van afvalstoffen in de huid. De huid gaat er gezonder en stralender uitzien.

Anti-Aging Treatment; Facial cupping:

De Bellabaci facial cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuids bindweefsel)geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie, lymfe stimuleert en de fibroblasten die collageen en elastine aanmaakt. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen. Je krijgt met deze cups en technieken geen rode cup kiss plekken zoals je wel ziet op foto’s van lichaamscupping!

Anti-Aging Treatment; Platte plasma pen:

Plasmalift genaamd, is een mild alternatief voor huidverstrakking. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. Met de plasmapen wordt door middel van geïoniseerde gasmoleculen die zich vlak boven de huid bevinden een klein bliksemflitsje geproduceerd. Wat er gebeurt is coagulatie: de huidvezels trekken samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect. In principe is deze behandeling pijnloos

Bovendien stimuleert de plasmabehandeling op langere termijn de aanmaak van nieuwe elastine en collagene vezels.

Anti-Aging Treatment; V-Line liftend masker 

De maskers zijn een fijn product ontwikkeld voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen.  De huid wordt zichtbaar gelift en het masker zuivert en verkleint poriën. Dode huidcellen worden verwijderd zodat uw huid jong en fris aanvoelt.  De huid wordt gelift en opgehelderd bij regelmatig gebruik.

Het V-line masker toont verschillende texturen wanneer het op de huid wordt gedroogd waarmee ik ook huidproblemen kan diagnosticeren.

Anti-Aging Treatment; Alginaat masker met voeding

Gelee / Jelly-maskers worden ook wel op Alginaat gebaseerde maskers genoemd. Alginaat is afgeleid van bruin zeewier en heeft een gelachtige consistentie wanneer het wordt gemengd met water, waardoor het ideaal is voor het creëren van een masker dat zich kan aanpassen aan de contouren van het gezicht. Het zorgt voor hydratatie, verzachting en voeding van de huid zonder de natuurlijke huidflora te beschadigen. Vooral staat het bekend om zijn unieke textuur, die verkoelend en verfrissend aanvoelt op de huid. Er zijn 10 verschillende soorten maskers met elk hun eigen specifieke werking.

Anti-Aging Treatment; Rosy drop Stretch Sheets eye patches,

Een intensieve verzorging van de tere delen van het gezicht, zoals de ogen en neus-lippenplooien. De patches elimineren effectief tekenen van veroudering, rimpels, wallen, donkere kringen en vermoeidheid rond de ogen. Bestrijd die gevreesde donkere kringen en zie je huid er in slechts 10 minuten weer levendig en verfrist uitzien. Je krijgt de twee Rosy Drop pads in een folie van mij mee naar huis zodat je ze thuis ook nog 10 minuten op je neuslippen-plooi kunt leggen. Er zit genoeg werkstoffen en vocht in en de vorm is uitermate geschikt voor de duo werking.

De Anti-Aging Treatment behandeling duurt ongeveer 50-60 minuten

De beste resultaten behaal je door deze behandeling eerst in een kuur vorm te boeken.
Mijn advies is een kuur van 4 behandelingen 1x per week.
Daarna zou je deze behandeling 1x per maand / twee maanden kunnen boeken als onderhoudsbehandeling.

 

The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoo’s, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • AGING TREATMENTS
  Prijs
 • Lemon Bottle Skin Booster kuur 4x
  Van
  700,=
  Voor
  600,=
 • Lemon Bottle Skin Booster ZOMER ACTIE
  Van
  175,=
  Voor
  150,=
 • Pfect-A 365 illumin-peeling losse behandeling ZOMER ACTIE
  Van
  125,=
  Voor
  105,=
 • Pfect-A 365 Illumin-peeling kuur 4x
  Van
  500,=
  Voor
  400,=
 • Anti-aging Treatment
  125,=
 • Meso Hair Treatment losse behandeling
  150,=
 • Meso Hair Treatment kuur vrouw (8x)
  Van
  1200,=
  Voor
  1000,=
 • Meso Hair Treatment kuur man (6x)
  Van
  900,=
  Voor
  800,=
 • Dermaplaning voor een mooie glow
  105,=
 • TCA Peeling Prescription™️ by Soap
  105,=
 • Bindweefselmassage & Cupping Gezicht 30 min. behandeling
  45,=