Anti-Aging Treatment voor een jongere uitstraling

Anti-Aging Treatment

De Anti-Aging Treatment is ideaal geschikt voor degene die graag de huid weer wil opfrissen, minder zichtbare tekenen van huidveroudering, de huid weer steviger en minder fijne lijnen. Weer een jongere en uitgeruste uitstraling zonder downtijd of ingrepen. Deze nieuwe behandeling is een combinatie van een handmatige bindweefsel massage en facial cupping, voor de versteviging en doorbloeding van binnen in de huid waarbij de huid ook flink geactiveerd gaat worden op de langere termijn om collageen en elastine aan te maken. Daarnaast werk ik met een schitterend nieuw revolutionair liftend masker; de V-line die direct al resultaat zal geven en bij een kuur ook voor langere periode deze versteviging aan kan houden.

Huid eigen herstelvermogen

Deze behandeling is volledig gericht op het eigen huid herstelvermogen zonder botox, fillers of chirurgische ingrepen. Je hebt geen downtijd of hersteltijd. De huid zal slechts wat meer rood zijn direct na de behandeling en dit trek naar verloop van de dag weer weg.

Anti-Aging Treatment; Bindweefsel massage en facial cupping

Een effectieve manier voor huidverjonging is bindweefselmassage. Deze bindweefsel massage geef ik op twee manieren, de eerste fase is handmatig d.m.v. mijn eigen handen en vingers en de tweede fase is met speciale siliconen gezichtscups waarmee ik een speciale facial cupping kan doen. Door deze intensieve gezichtsmassage wordt collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt waardoor de huid verstevigt.

De massage zorgt voor een betere doorbloeding en dat resulteert in betere aanvoer van voedingsstoffen van binnen uit en afvoer van afvalstoffen in de huid. De huid gaat er gezonder en stralender uitzien.

Anti-Aging Treatment; V-Line liftend masker

Het V-line liftende masker is een fijn product ontwikkeld voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen.  De huid wordt zichtbaar gelift en het masker zuivert en verkleint poriën. Dode huidcellen worden verwijderd zodat uw huid jong en fris aanvoelt.  De huid wordt permanent gelift en opgehelderd bij regelmatig gebruik.

Het V-line masker toont verschillende texturen wanneer het op de huid wordt gedroogd waarmee ik ook huidproblemen kan diagnosticeren.

De behandeling duurt ongeveer 50-60 minuten

De beste resultaten behaal je door deze behandeling eerst in een kuur vorm te boeken.
Mijn advies is een kuur van 4 behandelingen 1x per week.
Daarna zou je deze behandeling 1x per maand / twee maanden kunnen boeken als onderhoudsbehandeling.

Wanneer je een LUXE schoonheidsbehandeling, Antiaging behandeling, Pre-aging behandeling, Hifu behandeling,  Carboxy behandeling of een Microneedling behandeling boekt mag je met korting bijboeken:

Volg Skinform op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • AGING TREATMENTS
  Prijs
 • Dermaplaning voor een mooie glow (After Summer Actie)
  Van
  90,=
  Voor
  75,=
 • Nano Collageen draden GEZICHT ALS EXTRA TOEVOEGING op behandeling
  Van
  150,=
  Voor
  100,=
 • Nano Collageen draden ZONE ALS EXTRA TOEVOEGING op behandeling
  Van
  80,=
  Voor
  60,=
 • Pre-Aging Treatment voor de jongere huid 18+
  75,=
 • Pre-Aging Treatment KUUR 4x
  Van
  300,=
  Voor
  250,=
 • Anti-aging Treatment om de tekenen van huidveroudering te verminderen AFTER SUMMER ACTIE
  Van
  100,=
  Voor
  85,=
 • Anti-aging Treatment KUUR 4x
  Van
  400,=
  Voor
  350,=