Bellabaci Cupping voor een gezonde mooie huid

Bellabaci Cupping

De Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch en therapeutisch werken . De Bellabaci massage is zonder cupping plekken zoals bij de traditionele cupping therapie. Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze “Cup Kiss” een cupping plek. Deze massage wordt gedaan met behulp van speciale Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups. Wanneer je in het midden van de cup knijpt en op de huid te plaatst ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze behandeling is in vele massages te integreren.

CUPPING PLEKKEN, DE CUP KISS!

Dit zijn die grote ronde donker rode plekken waar wij aan denken bij het woord Cuppen. De Cup kiss wordt alleen veroorzaakt als je de cup te lang laat staan of als je een super gevoelige huid of veel stagnatie (afvalstoffen hebt). Alles heeft ook te maken met techniek.

STAANDE CUPPING! Dit moeten wij echt opbouwen. Waar sprake is van stagnatie van bloed, lymfe, energie en cellulaire afval in het lichaam zal Cupping plekken, de Cup Kiss achterlaten dat de stagnatie is verplaatst van de diepere weefsellagen naar de oppervlakte, waardoor vers zuurstofrijk bloed, glucose, mineralen en hormonen naar de onderliggende weefsels wordt verplaatst. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt in werking gezet. Deze techniek wordt toegepast bij pijnklachten, littekenweefsel of bij energie stagnatie.

BEWEGENDE CUPPING! Cliënten die de Bellabaci Cupping massage ervaren omschrijven de massage als verlichtend, ontspannend, soms wat gevoelig maar daar heeft men ook vaak klachten,  men voelt tintelingen en het geeft een diepe warmte zelfs na de behandeling. Als je met de cups masseert komen er geen plekken, maar kan het behandelende gebied rood worden door de stimulatie en soms een enkele blauwe plek ontstaan, net alsof je je gestoten hebt of beurs aanvoelen.

Wanneer is Cupping geschikt klik op een van de aandoeningen voor info:

De prijzen:

De prijzen voor het cuppen wordt bepaald door de hoeveelheid tijd die de behandeling nodig heeft.
Ons advies is cuppen altijd in een kuur verband te doen van minimaal 8 keer (8 weken 1x per week) i.c.m. een thuis werk set waarbij je instructies en begeleiding van mij krijgt om thuis ook 3x per week te gaan cuppen. Deze combinatie geeft de mooiste resultaten.

30 minuten €45,= of in kuur verband 7+1 gratis voor €394,=
45 minuten €75,= of in kuur verband 7+1 gratis voor €604,=
75 minuten €90,= of in kuur verband 7+1 gratis voor €708,=

De kuurprijs is inclusief onderstaand pakket t.w.v. €184,= :

 

Bellabaci Cupping Cellulite:

Kus je cellulite vaarwel! Heb jij ook last van die vervelende putjes en verklevingen op je benen, armen, buik of billen? Met de body cups en super cups kan jij nu deze strijd aan. Zonder dat het te veel pijn doet en weinig blauwe plekken. Wij werken met medische silicone cups en de cups kun je reguleren ter plekke.

Cellulite zijn de ontsierende vervelende putjes, bobbeltjes in billen, armen, buik of benen, men noemt dit ook wel sinaasappelhuid. Er zijn 4 oorzaken van cellulite. Het kan best zijn dat je ze niet alle vier hebt.

1. Stagnering van de bloed en  lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophopingen
2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen
3. Verklevingen van huidlagen
4. Verslapping van de huid

Wij adviseren de Genie: “Cellulite Be Gone:

Voor het lichaam hebben wij zachte en harde bodycups, ons advies is deze aan te schaffen zodat jij thuis zelf kunt gaan onderhouden en verstevigen om optimale resultaten te halen. Je kunt eventueel later ook nog de Super Cups aanschaffen.

 

Bellabaci Cupping Facial:

Bellabaci Facial cupping! De Bellabaci facial cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuids bindweefsel)geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie, lymfe stimuleert en de fibroblasten die collageen en elastine aanmaakt. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Wij adviseren de Genie: “Skin Get a Life (Anti-aging)”

Een innovatieve formule, rijk aan anti-oxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Vervaagt littekens en striae en herstelt de veerkracht en elasticiteit van de huid. Roze is de kleur van eigenliefde. Mensen die worstelen met het ouder worden, worden door deze kleur aangetrokken. Veroudering kan een moeilijke overgang zijn voor velen, men ziet meer rimpels in de spiegel waardoor het gevoel kwetsbaarder wordt.
De aromatherapie mix is dat deze Genie helpt met de positieve emoties en het behandelen van de zichtbare tekenen van veroudering. Deze Genie kan op het gezicht en het lichaam gebruikt worden. Op het gezicht bijvoorbeeld om de rimpels, littekens of kraaienpootjes te verminderen en op het lichaam bijvoorbeeld tegen striae of een droge huid.

Facial cupping voordelen!

 

Bellabaci Cupping Stress en Spanning:

Stress cupping therapie in combinatie met de Stress No More genie geeft een positief effect op je welzijn, lichaam en geest. Het heeft een direct effect op het parasympatisch zenuwstelsel en de stresshormonen die door de bijnieren geproduceerd worden. De werking van de cups helpt bij het stimuleren van de bloedstroom en het verwijderen van gifstoffen. Dit helpt om de productie van serotonine, uw ‘gelukkige hormoon’, te verhogen.

Een dagelijkse massage van 10 minuten maakt ook de spiervezels los die samentrekken tijdens stressvolle situaties, waardoor een kalmerend gevoel ontstaat.

De volgende eigenschappen maken je kwetsbaar voor stress. Daarom is het belangrijk om naast cupping je hier van bewust te worden en er uiteindelijk ook echt iets mee te gaan doen.

Wij adviseren de Genie:  “Stress No More”

Herstel onevenwichtige hormonen (afrodisiacum), verlicht nerveuze verstoringen en drukte in je hoofd, helpt bij vermoeidheid en uitputting, terwijl de “happy hormonen” worden gestimuleerd om weer positiviteit te brengen. Evt. als je veel knarsen tand of gespannen kaken.

INGREDIËNTEN:  gefractioneerde kokosnootolie, rozenbotel, St Janskruid, Geranium, Jasmijn, Limoen, Patchoeli en Ylang Ylang.

 

Bellabaci Cupping Buik:

Spanning en stress hebben de neiging om in de buik op te slaan. Het masseren met de cups op de buik geeft verlichting, ontspanning en evt. betere stoelgang.  Je gezondheid is ook afhankelijk van hoe je dikke darm functioneert. In deze dagen, waar sommigen last hebben van  een opgeblazen gevoel, constipatie en soms PDS of zelfs ernstigere aandoeningen is deze fysieke manipulatie cruciaal voor een comfortabelere en gezondere jij. Gebruik daarbij onze alom geprezen Bye Bye Belly Blues Genie serum.

De Buik treatment is ook voor cosmetische punten zoals striae, cellulite, love handels, verslapte huid van de buik en soms littekens.  Een behoorlijk verslapte huid na veel gewichtvserlies kan best weer een hoop strakker trekken met een cupping kuur. Voor littekens/striae adviseren wij de Genie: Skin Get A life kiezen, voor cellulite/love handels, verslapte huid de Cellulite Be Gone.

Met de Bellabaci body cups (hard en zacht kun je de buik masseren om de dag 2-5 minuten.

 

Wij adviseren de Genie: Bye Bye Belly Blues

Ondersteunt bij constipatie, spastische darm, mensturatiepijn, krampen of wat je buikstreek maar ook verstoord. Deze natuurlijke formulering verbetert de spijsvertering en vermindert ontstekingen maar help ook bij de opname van voedingstoffen en verwijderd afvalstoffen.

Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Bij klachten evt. overleggen met de arts. Niet in de zon gebruiken.

INGREDIËNTEN: gefractioneerde kokosnootolie, safflower, Kalahari meloen, Bittere sinaasappel, Lavendel, Limoen en Petitgrain.

 

Bellabaci Cupping Pijnklachten:

De Bellabaci pijnklachten cupping therapie geeft vaak bij chronische klachten en bij pijnklachten een verlichting. Doordat het een prikkeling geeft aan het zenuwstel en deze weer door geeft aan de hypothamulus in de hersenen maakt het hormoon stofjes aan zoals endorfines, serontines maar ook aan de doorstroming en heeft ondersteunt bij een lymfedrainage.

Iedereen heeft weleens pijn. Het is onaangenaam tot ondraaglijk gevoel. Het kan zeurend, krampend, kloppend en stekend zijn. Pijn ontstaat vaak als het lichaam beschadigd wordt, bijv. bij val of klap. Maar ook als je een ontsteking in het lichaam hebt, of bij een beknelling of overbelasting. Pijn kan ook worden veroorzaakt door druk of schade aan zenuwstelsel. Hersenen zorgen voor een pijngevoel. Chronische pijn is, als de pijn lang duurt en er geen duidelijke oorzaak is. Bij acute pijn is er een aanwijsbare oorzaak. Cupping kan een verlichting geven bij pijn omdat het het zenuwstelsel prikkelt en verklevingen los maakt.

Bij pijn therapie adviseer ik ook altijd met de zachte body cup te gebruiken voorlopig en als je geen pijn meer voelt evt. de harde body cups. Bouw het langzaam op. Werk vooral afvoerend naar de lymfe toe

Wij adviseren de Genie: “Hello Body Mechanic”

Geeft een boost aan al je systemen. Zoals de doorbloeding, lymfe en energie circulatie. Ook in te zetten bij couperose, kleine spataderen, cellulite, hormonale disbalans, reduceert stress. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

INGREDIËNTEN: gefractioneerde kokosnootolie, Cape Chestnut, St Janskruid, Bay Leaf, Bergamot, Kamille, Rosemarie, Cedarwood, Cipres, Juniper, Limoen en Lime

 

Bellabaci Cupping Oedeem – Lymfe:

De lymfe cupping therapie geeft een boost aan de doorstroming en heeft ondersteunt bij een lymfedrainage. Of je nu vocht vasthoudt na lange vluchten of door heel de dag zitten of slechte doorstroming Het lymfesysteem speelt een belangrijk rol bij het afweersysteem. Lymfe is een vloeistof waar eiwitten, afvalstoffen en witte bloedcellen zitten. Lymfe wordt vervoerd door het lymfestelstel. Het lymfestelstel bestaat uit lymfevaten en lymfeklieren. Het is belangrijk voor de afweer tegen ziekten en infecties, en voor het opruimen van afvalstoffen uit de weefsels. Ook zorgt het lymfestelsel ervoor dat het vochtgehalte van de weefsels in het lichaam in evenwicht blijft. Bewegende cupping met de juiste uitleg kan een positieve uitwerking hebben op oedeem en bij het vasthouden van vocht.

Wij adviseren de genie: “Circuflow”

Geeft een boost aan al je systemen. Zoals de doorbloeding, lymfe en energie circulatie. Ook in te zetten bij couperose, kleine spataderen, cellulite, hormonale disbalans, reduceert stress. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

INGREDIËNTEN: gefractioneerde kokosnootolie, Cape Chestnut, St Janskruid, Bay Leaf, Bergamot, Kamille, Rosemarie, Cedarwood, Cipres, Juniper, Limoen en Lime

 

Voordelen Bellabaci Cupping Treatment:

 • Het verbetert de doorbloeding
 • Vermindert vocht vasthouden
 • Lymfe wordt gestimuleerd
 • Vochtwallen worden minder
 • Werkstoffen worden beter opgenomen
 • Rimpels verminderen
 • Verbetert de doorbloeding in handen en voeten
 • Afvalstoffen worden afgevoerd
 • Heeft een vaat verstevigende werking
 • Hormonaal disbalans
 • Couperose en spinnetjes en bezemrijs (kleine spataderen)
 • Vermoeidheid en slechte concentratie
 • Winterhanden
 • Heft blokkades op in de energiestroom

 

Waarom de cups van Bellabaci:

 • Ze zijn gemaakt van hoogwaardige medische siliconen. A-kwaliteit
 • Ze zijn doorzichtig waardoor je goed kunt zien wat je aan het doen bent, wat er in de cup gebeurd
 • Ze breken niet, lange duurzaamheid.
 • Omdat ze van siliconen gemaakt zijn kun je ze reguleren, dus mocht het te pijnlijk zijn dan knijp je in de cup waar het vacuüm minder wordt en je oppervlakkiger er mee kunt werken of je houdt de cup zelf iets ingegrepen zodat je hem zelf kunt reguleren.
 • We hebben zachte, medium en harde cups. Hoe harder de cup hoe meer vacuüm hij trekt als je de buiken/wanden van de cup tegen elkaar knijpt, dan op de huid plaatst en los laat.
 • Onze cups worden niet plakkerig als ze in aanraking komen met oliën
 • Ze komen niet uit China er zit geen BPA in is een kankerverwekkende stof
 • Niet te pijnlijk omdat wij onze eigen techniek hebben ontwikkelt

Volg Skinform op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • Bellabaci Cupping
  Prijs
 • Bellabaci Cupping 30 minuten (gezicht of kleine zones)
  45,=
 • Bellabaci Cupping 30 minuten KUUR 8x
  394,=
 • Bellabaci Cupping 60 minuten (midden zones)
  75,=
 • Bellabaci Cupping 60 minuten KUUR 8x
  604,=
 • Bellabaci Cupping 75 minuten (grotere zones of combinatie’s)
  90,=
 • Bellabaci Cupping 75 minuten KUUR 8x
  708,=