Carbon Laser Peeling
Carbon Laser peeling met de Pico Second laser en wordt in Amerika ook wel Hollywood Peeling genoemd omdat je huid er zo enorm van opknapt en gaat stralen.

De Carbon laser Peeling is de laatste trend in Hollywood en heeft een direct en waanzinnige resultaat. De peeling is voor alle huidtype, kleuren en leeftijden geschikt. De BESTE (diepte) huidreiniging die er is en uitermate geschikt voor het behandelen van een vette huid, acne littekens en grove poriën.

Heb je geen huidproblemen maar wil je gewoon een mooie huid en wil je er gewoon fantastisch uitzien? Ook dan is de Hollywood Peeling – Carbon Laser Peeling absoluut een MUST have om te doen!

BE YOUR OWN HOLLYWOOD STAR

De Hollywood Peeling – Carbon Laser peeling is een nieuwe zeer effectieve techniek voor een diepe reiniging van de huid en geheel pijnloos.

De behandeling helpt bij het verwijderen van rimpels, grove, acne, littekens en het herstellen van de huid. Werkt van binnenuit, het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser behandeling geeft al zichtbaar resultaat aan je huid!

De Hollywood Peeling – Carbon Laser peeling is een perfecte combinatie van een medische koolstof masker met laser technologie. Een effectieve methode voor verjonging van de huid en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht, wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om weer actief collageen en elastine aan te maken, waardoor de elasticiteit verbeterd wordt en de huid verstevigt.

Deze behandeling heeft ook een zeer positieve uitwerking op (actieve) acne, ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen (ouderdomsvlekken), mee-eters, vergrootte poriën, fijne rimpels enz.

Aantal Behandelingen

Gemiddeld zijn er voor een optimale huidverbetering 4 tot 6 sessies per jaar nodig, afhankelijk van de conditie van de huid. Je mag elke 3 tot 4 weken de behandeling herhalen. De Hollywood Peeling – Carbon peeling is ook geschikt voor een gevoelige tot zeer gevoelige huid!

Hollywood Peeling – Carbon Laser peeling

Bestaat uit twee facetten. Het Carbon masker (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging. De Pico Second laser machine (die we inzetten om de peeling van de huid te ´schieten´) richt zich op de diepere huidlagen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De laser dringt diep in de huid door wat er voor zorgt dat de collageen productie zal verbeteren en de talgproductie zal verminderen. Deze ongelooflijke super combinatie zorgt voor een prachtig resultaat waarbij de huid zichtbaar steviger zal worden en fijne lijnen zullen verminderen.

De behandeling is geschikt voor ieder type huid en huidskleur en we passen de behandeling toe op zowel de jonge als de rijpere huid.

Hoewel 1 behandeling al meteen een zichtbaar effect geeft raden we een kuur aan van 5 behandelingen voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen plannen we een pauze van 2 weken.

Voor een op maat gemaakt behandelplan kun je een gratis intake bij ons inplannen.

Maak gebruik van de Strippenkaart, de 6e losse behandeling = Gratis

Volg Skinfirm ook op Facebook en Instagram
Bekijk al onze behandelingen op onze website

Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon

 • HOLLYWOOD PEELING – CARBON LASER PEELING
  Prijs
 • Hollywood Peeling –CARBON LASER – Losse behandeling
  Van
  100,=
  Voor
  75,=