Cryolipolyse- Vet verwijderen d.m.v. bevriezing

Cryolipolyse is de oplossing voor overmatig vet op plekken waar je het niet wil hebben en wat er met sporten of diëten maar niet vanaf gaat. Denk hierbij aan vet bij de buik, rug, dijen, bovenarmen of flanken, maar ook aan het vet onder de billen, het vet aan de zijkant van de bh of de onderkin. Bijna alle vet rondingen die zichtbaar zijn, kunnen met deze techniek vermindert worden. Doordat er 3 verschillende applicators zijn, is er altijd wel één geschikt voor jouw behandelplek.

Waarom kiezen voor Cryolipolyse?

Sommige mensen komen maar niet van hardnekkig vet af door te sporten of te diëten. Denk maar aan die hardnekkige rolletjes op je heupen, je buik enz. Je valt wel af, maar niet op de plekken waar je nou net dat extra vet kwijt wil. Het verschil tussen afvallen en Cryolipolyse is groot. Wanneer je dikker of dunner wordt, krijg je niet meer of minder vet cellen, maar worden de vet cellen groter of kleiner. Als je dus afvalt d.m.v. een dieet of sporten, worden de vet cellen kleiner, maar het aantal blijft gelijk. Met Cryolipolyse zorg je er niet voor dat de vet cellen kleiner worden, maar verminder je het aantal vet cellen die op de behandelplek aanwezig tot maar liefst tot 20%.

Tijdens de behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Optimale resultaat is te zien na een periode van ongeveer twee tot 3 maanden.

Cryolipolyse heeft eigenlijk hetzelfde effect als Liposuctie en wordt daarom ook de natuurlijke Liposuctie genoemd. Het verschil met deze behandeling is echter dat bij Liposuctie een operatie nodig is om de vet cellen te verwijderen waarna er ook littekens over kunnen blijven. De behandeling van Cryolipolyse vindt aan de oppervlakte plaats en heeft dieper in de huid effect, waardoor het geen littekens achterlaat. Hetzelfde effect als Liposuctie, alleen dan op een natuurlijke manier.

Cryolipolyse is dus verminderen van vet zonder operatie, naalden of herstelperiode! Dat wil jij toch ook?

Hoe werkt Cryolipolyse?

Bij de Cryolipolyse behandeling wordt er een applicator op het behandelgebied bevestigt die vacuüm op de huid trekt. Deze applicator zorgt ervoor dat de vet cellen onder de huid bevriezen door het gebied te koelen met een temperatuur tot -15C. Na de behandeling zullen de vet cellen in dit gebied kristalliseren en kapot gaan. Het lichaam zal deze cellen dan langzaam op een natuurlijke manier afvoeren. (Goed water drinken!) Hierdoor blijven er minder vet cellen over op de behandelplek en slank je plaatselijk af.

Wanneer zie ik resultaat?

Een behandeling duurt ongeveer een uur (per zone). Voor het beste resultaat zijn er 1-3 behandelingen nodig, afhankelijk van het behandelgebied en de hoeveelheid vet. Twee tot drie weken na de behandeling zijn de eerste resultaten al te zien. Het optimale behandelresultaat is te zien na 2 tot 3 maanden. Per behandeling zal er tot ongeveer 20% van de vet cellen worden afgebroken.

Hoe voelt het?

Er wordt een doek met speciale gel op het behandelende gebied geplaatst waarop een van de applicators geplaatst wordt. De huid wordt door de applicator vacuüm gezogen. In het begin voelt dat trekkend, koud en wat ongemakkelijk aan, maar na 5 tot 10 minuten gaat dat over in gevoelloosheid. Je kunt een uurtje een boek lezen, een film op Netflix kijken of even je ogen lekker dicht doen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Tijdens de intake wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld, de intake duurt ongeveer 10-15 minuten.
De behandeling zelf duurt 1 uur per zone.
Aangezien je geen herstelperiode nodig hebt kan je de behandeling zelfs tijdens de lunchpauze of een ander handig moment op de dag inplannen. Je kunt na de behandeling alle dagelijkse activiteiten weer voort zetten.
Sommige mensen ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen (blauwe plek), tintelingen of een gevoelloosheid, maar dit verdwijnt volledig

De Cryolipolyse behandeling wordt afgeraden bij:

*Cryolipolyse is niet bedoelt om af te vallen of ter vervanging van een dieet maar puur bedoeld om plaatselijk vet te verminderen waarbij diëten / sporten geen of onvoldoende resultaten hebben gehaald. Over het algemeen zal er ook geen reductie in het aantal kg’s plaats vinden maar wel in het aantal cm’s omtrek.

Aantal applicatoren

Omdat wij met 3 applicatoren tegelijk kunnen werken kan jij meerdere plekken tegelijk laten behandelen in 1 behandeling tot het maximaal aantal applicatoren van 3 stuks. (let op sommige plekken is 1 applicator en sommige zijn er 2). Wij hebben 1x de maat L – 2x de maat M
Alleen geldig dus wanneer dit binnen 1 behandeling past.

 

Volg Skinfirm ook op Facebook en Instagram
Bekijk al onze behandelingen op onze website

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • CRYOLIPOLYSE VET BEVRIEZING ICE SHAPING
  Prijs
 • Cryo 1 losse Behandeling max 3 applicators
  Van
  200,=
  Voor
  150,=
 • Cryo Kuur 3x Behandeling max 3 applicators
  Van
  600,=
  Voor
  375,=