Gezicht Bindweefselmassage

Cosmetische Bindweefselmassage is gericht op het eigen herstel vermogen van de huid, waarbij de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel, d.m.v. intensieve knedingen wordt  geprikkeld en geactiveerd. Dit stimuleert de doorbloeding en zet de  bindweefselcellen (fibroblasten) aan het werk om collageen en elastine te gaan produceren.

Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er uit. De huid wordt slapper wat tot het gevolg heeft: rimpels! Rimpels die uiteindelijk diepe rimpels gaan worden.
Oud onderhuids vet veroorzaakt verklevingen en verstoppingen van bloedvaatjes voor de aanvoer van bloed en de lymfe voor het afvoeren van de afvalstoffen. De huid gaat hierop reageren, wordt dof, grauwe kleur, er ontstaan ontstekingen etc.

Een cosmetische bindweefselmassage werkt cel vernieuwend en verbetert de huidconditie.  Door intensief rollende en stuwende massagetechnieken wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. De huid voelt gladder aan en ziet er jonger en steviger uit! Deze behandeling is uitermate geschikt als anti-rimpel-en littekenbehandeling.

Zeer geschikt voor:

De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Naarmate de behandelingen vorderen zal de gevoeligheid afnemen. In kuur vorm geeft bindweefselmassage het beste effect. De behandelingen kunnen het hele jaar door worden ondergaan.

Een cosmetische bindweefselmassage duurt ongeveer 45-60 minuten.

Cosmetische bindweefselmassage treatment bestaat uit:

De cosmetische bindweefselmassage wordt als losse behandeling aangeboden maar om effectieve resultaten te bereiken is het aan te raden meerdere behandelingen in kuurverband te ondergaan. Ons advies is een 10 behandelingen traject met een keuze:

Attack kuur (10x):

Standaard kuur (10x):

collageen en elastine

Wanneer is bindweefselmassage niet geschikt:

Eventuele aandoeningen graag van te voren melden.
Neemt u bij twijfel eerst contact op met uw huisarts of behandelend specialist.

Volg Skinform op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

  • BINDWEEFSEL MASSAGE & CUPPING
    Prijs