HIFU Facelift – Ultrasound Therapie

HIFU Facelift, ook wel Ultrasound Therapie genoemd is DE facelift zonder chirurgie. (High Intensity Focused Ultrasound) is een complete niet-chirurgische behandeling van hals, gezicht en decolleté met als doel de huid optimaal te verstrakken en te liften zonder hersteltijd of bijwerkingen. De optimale resultaten zullen na ongeveer 3 tot 5 maanden zichtbaar zijn.

De prijzen in onze salon zijn gebaseerd op onze ervaring en inzicht waarbij ons advies is om deze behandeling eens in de 6 maanden te herhalen. Deze herhaling elke 6 maanden zorgt er voor dat de huid goed aan het werk gaat. Onderhoud is noodzakelijk om de resultaten te optimaliseren en te behouden. De behandeling is volledig gericht op het huid eigen herstelvermogen.

Behandelingen vanaf 125,= nu ook in 3 termijnen te betalen!

Zie onderaan de pagina voor uitleg en de voorwaarden

Wat is HIFU Facelift?

HIFU Facelift werkt met geluidsgolven (ultrasound) en de energie (warmte) die daarbij vrijkomt, dringt door in verschillende huidlagen.  De behandeling werkt op drie lagen, de Epidermis (opperhuid), de Dermis (diepere dermale bindweefsellaag) en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd. SMAS staat voor Superficial Musculo-aponeurotic System. Dit is de laag die onze huid verbind aan de spierweefsels en belangrijk is voor de huid lifting en ook de laag die de plastisch chirurg lift bij een facelift.

Géén enkele andere techniek (zoals lasers en radiofrequentie) bereikt de SMAS laag. Daarom is de HIFU techniek uniek.

De warmte zorgt er voor dat de SMAS laag weer strakker getrokken wordt en gelift maar zorgt er ook voor dat in de dermis (bindweefsellaag) de bindweefselcellen weer gereactiveerd worden om collageen en elastine aan te maken.

Wat is het resultaat van de HIFU Facelift behandeling?

Wij adviseren de HIFU behandeling eens in de 6 maanden te herhalen.  Deze herhaling zorgt er voor dat de huid actief collageen en elastine blijft aanmaken waardoor de resultaten zullen optimaliseren en langer behouden kunnen worden. Bij sommige klanten komt het proces pas na de 2e behandeling goed op gang.

Welke zones kunnen o.a behandeld worden?

Ook zeer doeltreffend voor mannen; omdat de behandeling geen hersteltijd nodig heeft kunnen dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervat worden.

GEEN HERSTEL PERIODE !!   –   1 BEHANDELING TOP RESULTAAT  

Een HIFU behandeling wordt afgeraden indien je in de afgelopen 3-4 maanden in het behandel gebied fillers en of botox hebt.
Niet geschikt voor zwangeren, of indien er sprake is voor een stollingsstoornis, immuunstoornis, leveraandoening, of een hartritmestoornis

 

Betaal in 3 termijnen

Behandelingen vanaf €125,= kan je in 3 termijnen betalen via IN3 of Klarna Slice it.
Boek jouw afspraak via de online agenda en koop hier deze behandeling als product in 3 termijnen met 0% rente.

Koop die behandeling als product en kies bij afrekenen voor IN3 of Klarna Slice it. Volg de instructies van IN3 of Klarna
Je betaald 1/3 deel direct en de andere 2 delen elk na 1 maand. Binnen 60 dagen heb jij de volledige behandeling betaald.
Let op dit is volgens de voorwaarden van IN3 / Klarna Slice it, the Skinfirm is niet verantwoordelijk voor het wel / niet authorisatie.

KLIK HIER VOOR 3 TERMIJNEN

 

The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoo’s, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 

 

 • HIFU FACELIFT
  Prijs
 • Combi Onderste helft van Gezicht & Hals ZOMER ACTIE
  Van
  425,=
  Voor
  350,=
 • Combi Gezicht volledige Facelift & Hals ZOMER ACTIE
  Van
  530,=
  Voor
  450,=
 • Onderste helft van Gezicht OF Bovenste helft Gezicht ZOMER ACTIE
  Van
  235,=
  Voor
  200,=
 • Gezicht volledige Facelift ZOMER ACTIE
  Van
  360,=
  Voor
  300,=
 • Hals OF Decolleté ZOMER ACTIE
  Van
  235,=
  Voor
  200,=
 • Oog zone: Kraaienpootjes, Wallen en rimpels onder ogen
  100,=
 • Lichaam kleinere zones (Boven Armen, knieholtes)
  320,=
 • Lichaam grotere zones (Buik onderkant of bovenkant, binnenkant bovenbenen)
  445,=