Kobido Massage (Japanse Facelift)

Kobido Massage

Kobido is Japans voor ‘de weg van de schoonheid’.

Een Kobido massage is niet zomaar een gezichtsmassage. De positieve effecten zijn door heel het lichaam voelbaar. In lijn met de traditionele Japanse geneeskunst wordt ook bij de Japanse gezichtsmassage de levensenergie (ki) gestimuleerd, waardoor men op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau in balans wordt gebracht

Deze eeuwenoude gezichtsmassage heeft  haar roots in de Traditionele Oosterse Geneeskunde, net als Shiatsu. In deze massage komen eeuwenoude technieken bij elkaar, voor een optimaal resultaat. We maken gebruik van Cupping, Bindweefselmassage en Acupressuur (Shiatsu).

Bij een Kobido gezichtsmassage heb je wel de voordelen van facial acupuncture maar niet de naalden. Wij stimuleren dezelfde punten tijdens deze behandeling, maar dan met acupressuur.

In de massage worden diverse technieken gecombineerd wij zoals een bindweefselmassage, guasha en cupping. Super effectief, de behandeling heeft een liftend effect en zorgt voor een goede doorbloeding, daar word jij (nog) mooier en frisser van.

Waarvoor is de Kobido massage geschikt

Bij een Kobido massage worden blokkades opgeheven, jouw lymfe systeem wordt gestimuleerd, jouw huid verstevigd, gifstoffen worden afgevoerd en de doorbloeding krijgt een boost.

Hierdoor krijg je die mooie gezicht glow zonder naalden of andere invasieve kunstgrepen

Om optimaal profijt te hebben van deze behandeling, adviseren wij je om deze eens in de 4 tot 6 weken te boeken. Facelift massage zonder injectables of operaties.

 

Kobido Brons Treatment (25min):

 

Kobido Zilver Treatment (60min):

 

Kobido Goud Treatment (85min):

Door regelmatig deze Kobido gezichtsmassage te boeken geef je jouw huid een super effectieve verjongingskuur in slechts 25 – 60 – 85 minuten.

Contra-indicaties Kobido massage en de behandeling niet kan plaatsvinden:

The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoo’s, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • Massage
  Prijs
 • Kobido Massage Brons (25min)
  50,=
 • Kobido Massage Zilver (60min)
  Van
  90,=
  Voor
  80,=
 • Kobido Massage Goud (85min)
  Van
  125,=
  Voor
  105,=