Meso Hair Treatment

Meso Hair Treatment

Meso Hair Treatment, zorgt ervoor dat haaruitval stopt en haargroei bevorderd wordt. Voor zowel hoofd haar als bijvoorbeeld baardharen zeer geschikt. Deze behandeling is voor zowel mannen als vrouwen, hoofd haren als gezichtsbeharing (baard/snor maar ook wenkbrauwen).

Haarverlies

Het is heel normaal dat je zo’n 50-120 haren per dag verliest. Omdat er telkens nieuwe haren groeien merk je dit niet zo snel. Verlies van haar of haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Hormoon veranderingen, te kort aan gezonde bouwstoffen, afgenomen bloedcirculatie, leeftijd, genetische bepalingen, meno of peno pauze, te laag gewicht, ijzer te kort, ernstige ziektes, chemotherapie, alopecia en trauma’s etc.

Haaruitval en Meso Hair treatment

Meso hair treatment helpt bij het stimuleren van de haarzakjes. Met micro-injecties activeren wij de groeifactoren voor de haargroei en hergroei van nieuwe haren. De combinatie van werkzame ingrediënten en actieve bestanddelen zorgen er voor dat de haar wortels, haar zakjes maar ook de hoofdhuid weer in goede conditie komt. De doorbloeding wordt verbetert waardoor voedingstoffen beter verdeelt worden en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

De hair booster wordt toegepast bij beginnende haaruitval, uitdunnend haar en kale plekken. Het stimuleert de haarwortels om gezond haar te laten groeien en het haarvolume te vergroten. Om het beste resultaat te krijgen, moeten er nog wel haarzakjes aanwezig zijn in het te behandelen gebied.

Meso Hair Treatment is zeer geschikt voor:

Hoe werkt de behandeling?

Voor de behandeling zullen wij de hoofdhuid analyseren, foto’s maken en bekijken waarna wij samen een behandelplan gaan opmaken.
Over het algemeen heb je 3-8 behandelingen nodig voor vrouwen en 3-6 behandelingen voor mannen.
We hanteren een interval tussen elke behandeling van 2-3 weken.
Na deze kuur is het advies om eens in de 3 maanden een onderhoud behandeling te boeken.

Belangrijk is de haren en de hoofdhuid ook thuis goed te behandelen met de voorgeschreven / geadviseerde producten.
Het is raadzaam om bij haaruitval problemen je ijzer gehalte te laten controleren.

Tijdens de behandeling wordt de meso hair booster doormiddel van hele kleine micronaaldjes in de hoofdhuid geïnjecteerd (1-2mm diepte) wat je nagenoeg bijna niet voelt. Het serum doet vervolgens zijn werk in de huid.
Voor aanvang van elke nieuwe behandeling controleren wij nog eens de conditie van de hoofdhuid en na 3-4 behandelingen zouden we in elk geval al mini haartjes moeten kunnen gaan zien.

Meso Hair Treatment of een Haartransplantatie?

De behandeling is geen vervanger voor een haar transplantatie maar kan zeker wel een aanvulling zijn op een haartransplantatie om de hoofdhuid en de haarzakjes /wortels zo gezond mogelijk te maken. Dat komt de uiteindelijke resultaten van een transplantatie alleen maar ten goede. Je vergroot de overlevingskans van de getransporteerde haren.

Resultaten Meso Hair Treatment?

Na enkele behandelingen zien de meeste mensen reeds de eerste resultaten. Het haaruitval wordt na die eerste behandelingen al gestopt. Naarmate de behandelingen vorderen groeien er steeds meer nieuwe haartjes terug en wordt de haarbos voller en dikker.

Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd. Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.

Indicaties:

 • alopecia androgenetica
 • alopecia areata
 • andere, niet verlittekende vormen van haaruitval
 • er moeten nog haarfollikels aanwezig zijn
Een Meso Hair Treatment van het haar bestaat voor mannen doorgaans uit 6 sessies, voor vrouwen zijn dit 8 sessies. De interval is tussen de 7-14 dagen. De vloeistof met voedingsstoffen wordt in de haarfollikels gebracht om ze te herstellen. De specialist werkt hierbij in baantjes van een halve centimeter. Het naaldje van de injector gaat maar 1- 2mm diep, dus je voelt nagenoeg geen pijn bij de behandeling.

De kosten voor een behandeling – kuur

De kosten van een kuur voor vrouwen (8 behandelingen) normaal €1200,= voor €1000,=
De kosten van een  kuur voor mannen (6 behandelingen) normaal €900,= voor €800,=
Elke extra losse behandeling als aanvulling of als onderhoud/ nazorg van het traject kost  €150,=De kuren zijn in 3 termijnen te betalen via IN3 of Klarna in termijnen.
Wanneer je hier gebruik van wilt maken dan boek je je afspraak en vervolgens klik je op https://skinfirm.nl/product-category/3-termijnen/ en kiest de juiste behandeling. Bij het afrekenen kies je voor IN3 of Klarna in termijnen.

Vanaf de 4e tot 5e sessie ziet u het haarverlies afnemen. Nog wat later ziet u hoe de nieuwe haren er sterker, dikker en gezonder uitzien.

Wat mag niet na Meso Hair Treatment?

 • Na de behandeling wordt er geadviseerd om 24 uur in elk geval niet iets te doen wat veel warmte geeft of veroorzaakt zoals sporten, sauna etc.
 • De hoofdhuid tot 48 uur lang niet te wassen en ook niets aan te brengen. Na 48 uur kunnen de thuisproducten gebruikt worden.

Thuiszorg bij Meso Hair Treatment

Je wil uiteraard de beste resultaten en dat betekent dat je naast de behandelingen in de salon ook thuis gaat werken met goede haar producten.  De beste shampoos tegen haaruitval zijn Neofollics, Veta en Revita. Ze bevatten niet alleen diverse actieve ingrediënten tegen haaruitval, maar ook ingrediënten die haargroei stimuleren. Deze shampoos zijn geschikt voor zowel mannen en vrouwen en kunnen online worden besteld. Dit proces is wel belangrijk.

Minoxidil wordt ook geadviseerd maar wel met enige voorzichtigheid dat je dit niet te ver op het voorhoofd gebruikt.

Supplementen:

Supplementen die bijdrage aan een gezondere hoofdhuid, haarzakjes en haargroei zijn o.a. Skin recovery van Alydran (bij The Skinfirm te bestellen)

 

Wanneer mag je GEEN Meso Hair Treatment?

 

Betaal in 3 termijnen

Behandelingen vanaf €125,= kan je in 3 termijnen betalen via IN3 of Klarna Slice it.
Boek jouw afspraak via de online agenda en koop hier deze behandeling als product in 3 termijnen met 0% rente.

Koop die behandeling als product en kies bij afrekenen voor IN3 of Klarna Slice it. Volg de instructies van IN3 of Klarna
Je betaald 1/3 deel direct en de andere 2 delen elk na 1 maand. Binnen 60 dagen heb jij de volledige behandeling betaald.
Let op dit is volgens de voorwaarden van IN3 / Klarna Slice it, the Skinfirm is niet verantwoordelijk voor het wel / niet authorisatie.

KLIK HIER VOOR 3 TERMIJNEN

Vraag een gratis consult aan.

Wij maken gebruik van verschillende soorten naalden, afhankelijk naar wens en het type huid.
De pigmenten, de naalden en alle overige (wegwerp) artikelen zijn aangekocht in Nederland en voldoen aan alle eisen die staan in de wetgeving van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiene en Veiligheid) en de pigmenten zijn volgens de richtlijnen van REACH

 

ggd goedgekeurd

 

The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoos, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking, huidverbetering en LemonBottle Fat Dissolving.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • AGING TREATMENTS
  Prijs
 • Lemon Bottle Skin Booster kuur 4x
  Van
  700,=
  Voor
  600,=
 • Lemon Bottle Skin Booster ZOMER ACTIE
  Van
  175,=
  Voor
  150,=
 • Pfect-A 365 illumin-peeling losse behandeling ZOMER ACTIE
  Van
  125,=
  Voor
  105,=
 • Pfect-A 365 Illumin-peeling kuur 4x
  Van
  500,=
  Voor
  400,=
 • Anti-aging Treatment
  125,=
 • Meso Hair Treatment losse behandeling
  150,=
 • Meso Hair Treatment kuur vrouw (8x)
  Van
  1200,=
  Voor
  1000,=
 • Meso Hair Treatment kuur man (6x)
  Van
  900,=
  Voor
  800,=
 • Dermaplaning voor een mooie glow
  105,=
 • TCA Peeling Prescription™️ by Soap
  105,=
 • Bindweefselmassage & Cupping Gezicht 30 min. behandeling
  45,=