Micro Meso Injectie Peptidyal 115 (zusje Profhilo)

Micro Meso Injectie Peptidyal is het kleinere zusje van het bekende Profhilo. Waar de arts de Profhilo met een injectie naald (dieper) in de huid spuit mogen wij  deze dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat, de “Shooter” uitvoeren. De Shooter injecteert per klik met 19 minuscuul kleine gaatjes in de huid tot 1.0 mm en geeft daar direct d.m.v. de 19 holle naaldjes de werkstoffen af.

Daarnaast kunnen wij nog heel gericht op de rimpeltjes werken met de zo geheten Micro Meso S.I.T.
dat is een 0.5mm naaldje die geplaatst is in een houder. Met deze techniek kun je nooit te diep injecteren en kom je altijd in de juiste huidlaag terecht die bij onze beroepsgroep toegestaan is. Hierdoor kunnen wij veilig en verantwoord de werkzame stoffen in de huid (dermis) inbrengen.

Hoe werkt Micro Meso Injectie Peptidyal

Met Micro-Meso injectie  worden kleine hoeveelheden werkzame stoffen van de Peptidyal, zoals Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines, met een mini naaldje in de huid gebracht.

De vloeistoffen verspreiden zich  in de dermis en gaan verder hun werking doen om de huid te revitaliseren en te regenereren. De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert en je huid er dus gezonder eruit gaat zien. Dit alles leidt tot een verbeterde weefselspanning, stevigheid en teint van de huid.

Een frissere, jonger ogende en stralend uiterlijk met minder tekenen van huidveroudering!

Wij werken wij met het zeer exclusieve product Peptidyal115 wat qua werking vergelijkbaar is met de werking van Profhilo. Peptidyal is een uniek anti-aging product. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren en voeden de cellen van het huidweefsel, reactiveren biologisch herstel en weefsel regeneratieve processen.

Resultaat Micro Meso Injectie Peptidyal

Behandelingen met dit product worden o.a. Italië al jaren met veel succes uitgevoerd, nu dus ook in Nederland. De werking van Peptidyal is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodelling. De behandeling is zeer geschikt om het gezicht weer mooi te verjongen (modelleren) de huid te verstevigen en te verbeteren maar ook perfect voor hals en decolleté. De behandeling geeft een heel natuurlijk resultaat, de huid wordt steviger, beter gehydrateerd en krijgt een mooie glans. We draaien de klok hiermee een aantal jaren terug.

Peptidyal bevat o.a. hyaluronzuur met andere eigenschappen. Het vult niet, maar zet jouw huid aan tot actie. Je kunt hiermee de huid gaan verjongen zonder dat je meer volume geeft aan de je gezicht. Op deze manier gaat de huid zonder chemische toevoegingen weer herstellen en de  huid verstrakken of ook wel verstevigen.

Peptidyal behandeling is wetenschappelijk bewezen dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit verbetert de conditie van de huid, het herstelt, verstevigd en de huid ziet er gezonder uit. Een gezicht verandert dus niet van vorm, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van aan aantal jaar geleden. Bovendien blijkt er een positieve respons op de vetcellen te zijn, hetgeen gunstig is aangezien we in de loop der jaren enorm veel vetweefsel verliezen in ons gezicht.

Behandeling perfect voor:

Ons advies is een kuur van 3 tot 4 behandelingen met 2-3 weken tussen. Een kuurbehandeling zorgt voor een vollere stevigere huid, door meer elastine en collageen aanmaak. Daarna is eens per kwartaal als onderhoudsbehandeling aan te raden.

Deze behandeling is perfect te combineren met de Carboxy Treatment en in combinatie tijdens 1 behandeling kunt u de Carboxy treatment voor slechts 50 euro bij boeken.(normaal €80,=). De prijs wordt bij het afrekenen verrekent.

Volg Skinform op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • Micro Meso Injectie Peptidyal (zusje Profhilo)
  Prijs
 • Gezicht Micro Meso Injectie Peptidyal
  185,=
 • Decolleté Micro Meso Injectie Peptidyal
  185,=
 • KUUR 4x Micro Meso Injectie Peptidyal
  Van
  720,=
  Voor
  650,=