Microneedling – Dermapen & Serum

Fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, slechter huidbeeld of acne? Microneedling met de Dermapen en een speciaal op jouw huid aangepaste serum is DE perfecte behandeling voor jou! Microneedling is voor vrijwel alle huidtypen en biedt direct al resultaten. Door de behandeling worden ook de kleine bloedvaten gestimuleerd, die bloed, zuurstof en voedingsstoffen rechtstreeks in de dermis (bindweefsellaag) leveren.. Het is geen wonder, maar het zeker magisch.

Hoe werkt Microneedling?

De super (ultra) dunne naaldjes van de microneedling pen maken vrijwel onzichtbare microgaatjes in de huid (tussen 1mm en 3mm diep). Door deze super minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen (serum naar huidbehoefte)  zoals bijvoorbeeld: Hyaluronzuur, vitamines enz. extra goed opgenomen tot wel 300% meer!

Het lichaam vindt dat deze vrijwel onzichtbare microgaatjes een beschadiging is en het natuurlijke eigen herstelvermogen van de huid treedt in werking. Dit zorgt er voor dat de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf wordt geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld. Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker en elastischer!

Microneedling – Dermapen Pijnlijk?

De behandeling kan soms een beetje gevoelig zijn maar zeer goed uit te houden. In kuurverband zal je merken dat je huid iedere herhaalbehandeling steviger en weerbaarder wordt.

De huid ziet er na een behandeling stralend, gezond en verstevigd uit. Voor maximale resultaten  is het aan te raden een kuur van vijf behandelingen te doen, in een periode van drie maanden, met een tussenpoos van twee weken na iedere behandeling. Bij het behandelen van slappere huid, lifting, diepere rimpels of van littekens, zal het eindresultaat pas zichtbaar worden na enkele maanden  omdat de productie van nieuw collageen in de huid deze tijd nodig heeft.

Wat kunnen wij met Microneedling behandelen:

Na de behandeling ziet de huid er direct rood uit. Dit effect zal maximaal tot enkele dagen na de behandeling zichtbaar zijn.
Als de huid na de behandeling wat warm en geprikkeld aanvoelt, kunnen een cool pack en een verzorgende crème of kalmerend serum verlichting geven. Na een intensieve behandeling kunnen enkele kleine ontstekingen, puntbloedinkjes en/of kleine blauwe plekjes ontstaan, deze zijn niet ernstig en trekken vanzelf weer weg. Bescherm de huid tot 2 weken extra goed tegen de zon met een hogere factor.

Zowel het gezicht als ook andere lichaamszones kunnen worden behandeld.

Wat kan je na een microneedling behandeling verwachten

Hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe sneller je het gewenste resultaat bereikt. We doen de behandelingen bij voorkeur in kuurverband waarna je het eens in de 2-3 maanden kunt bijhouden. Met een enkele behandeling geeft je de huid een enorme boost maar wil je echt huid verbeterend gaan werken dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen varieert per huidtype en huidprobleem. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Wanneer je een LUXE schoonheidsbehandeling, Antiaging behandeling, Pre-aging behandeling, Hifu behandeling,  Carboxy behandeling of een Microneedling behandeling boekt mag je met korting bijboeken:

Volg Skinfirm ook op Facebook en Instagram
Bekijk al onze behandelingen op onze website

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • MICRONEEDLING – DERMAPEN
  Prijs
 • Meso-Tox antiaging KUUR (4x incl. Edelweiss creme + Hyaluron)
  Van
  788,=
  Voor
  580,=
 • Meso-Tox Antiaging Treatment
  Van
  175,=
  Voor
  145,=
 • Heel gezicht met Serum – Microneedling – Dermapen
  105,=
 • 1 zone met Serum – Microneedling – Dermapen
  60,=
 • Nano Collageen draden gezicht (als EXTRA toevoeging op een behandeling)
  Van
  125,=
  Voor
  80,=
 • Nano Collageen draden zone (als EXTRA toevoeging op een behandeling)
  Van
  70,=
  Voor
  50,=