Nano Collageen Draden ANTI-AGING

Nano Collageen Draden Anti-aging

Nano Collageen draden – Age Repair behandeling NU OOK MET COLLAGEEN DRADEN SPUITJE ZONDER NAALDEN en the Skinfirm is de eerste in Noord-Holland! De nieuwste technologie uit Korea.  Een behandeling met collageen draden, zonder naalden, en je hebt na de behandeling direct zichtbaar resultaat. Collageen draden of ook wel proteïne- of zijdedraden genoemd, zorgen voor directe opvulling van lijntjes en rimpeltjes maar ook voor stimulatie van de huid om van binnen uit zelf meer collageen te gaan produceren.
Een zeer ontspannen behandeling volledig gericht op het verminderen van de tekenen van huidveroudering zonder naalden.

De Anti-Aging Treatment is ideaal geschikt voor degene die graag de huid weer wil opfrissen, minder zichtbare tekenen van huidveroudering, de huid weer steviger en minder fijne lijnen. Weer een jongere en uitgeruste uitstraling zonder downtijd of ingrepen. Deze nieuwe behandeling is een combinatie van een microneedling (oppervlakkig om de huid open te zetten) of een handmatige bindweefsel massage / facial cupping, voor de versteviging en doorbloeding van binnen in de huid waarbij de huid ook flink geactiveerd gaat worden op de langere termijn om collageen en elastine aan te maken.

Het is een baanbrekende technologie en een behandeling met ontzettend mooie resultaten. We raden 4 behandelingen aan met een tussenpoos van 3-4 weken, met onze liftende collageen draden. Afhankelijk van het huidtype en de leeftijd houdt daarna het resultaat bijhouden met eens in de 3-4 maanden een behandeling

Het is ideaal voor zowel mannen als vrouwen.
Deze behandeling kan ook in de zomer  worden uitgevoerd.

De Nano Collageen draden komen in een handig spuitje zonder naalden waarmee wij de collageen vezels heel gemakkelijk in de rimpels kunnen aanbrengen. Zo waren de originele draden nog wel eens iets minder goed op te lossen en heb je met deze nieuwste van nieuwste technologie hier geen last van. De Collageen draden zijn zo fijn gemaakt dat ze beter te verwerken zijn en makkelijker in de huid opgenomen.

Uiteraard kan je ook een losse zone laten behandelen zoals bijvoorbeeld alleen het voorhoofd of alleen de kraaienpootjes.
Een losse zone behandeling komt op €80,=

De Nano Collageen draden  Anti-aging behandeling:

Wat doen de Nano Collageen draden:

Voordelen van de Nano Collageen Draden:

Ons advies:

Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk dat je een kuur volgt:

Na behandeling

Wanneer je een LUXE schoonheidsbehandeling, Pre-aging behandeling, Hifu behandeling,  Carboxy behandeling of een Microneedling behandeling boekt mag je met korting bijboeken (wel aansluitend dus):

Hoe werkt dat nou, nano collageen draden ?

De absorbeerbare draadjes met touwachtige structuur bevatten 1000PPM collageen, peptiden en mineralen. Deze draden/fibers zijn vooraf opgelost en gemengd in het water / serumgedeelte van de ampul. Er zitten verschillende typen collageen in het serum.
De draadjes alleen, zonder het serumgedeelte, bevat talrijke actieve stoffen die de huid versterken, hydrateren en de elasticiteit van de huid verbeteren, de dikte van deze draden is tot 3 keer dikker dan de cosmetische collageen draadjes die op dit moment op de markt beschikbaar zijn. Hierdoor kan het langzaam in de huid op te lossen , voor een maximale absorptie.

Medische sector en nano collageen draden

Collageen in touw/draadstructuur is niet nieuw en wordt al jaren gebruikt binnen de MEDISCHE sector. Het wordt gebruikt als wondverband om de huid sneller te laten genezen en waterverlies tegen te gaan. Dit collageen, dat de wond binnendringt, rekruteert ook gezonde cellen die de productie van fibroblasten in gang zetten, zodat de wond kan genezen en littekenvorming kan worden voorkomen of geminimaliseerd. Dit type collageengenezing is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals draden, vellen, gels, poeders en nog veel meer.

Zoals wel vaker gebeurd, heeft de cosmetische branche deze behandeling geadopteerd. Helaas zijn niet alle draden hetzelfde. Er zit oa. verschil in duurzaamheid, het gebruikte type collageen, de materiaalkwaliteit, de prijs. Onze Threadfill Ampoule met nano/microcollageen wordt in verschillende lagen door de huid opgenomen en zorgt voor meerdere “effecten” , van een onmiddellijke lift tot een semi permanente lift.

Doel van de behandeling nano collageen draden

Het belangrijkste doel van deze behandeling, is om ervoor te zorgen dat de absorptie van microcollageen zo hoog mogelijk is, daar waar onze huid het het meeste nodig heeft. Herhaaldelijke absorptie zorgt ervoor dat rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk verminderen.
Hoewel collageen een goed resultaat geeft voor de huid, heeft onze huid naarmate we ouder worden steeds meer nodig, en dit is waar het serum in de ampul om de hoek komt kijken – om meer hoogstaande ingrediënten toe te voegen. De ampul zit boordevol ‘anti- aging’ ingrediënten zoals niacinamide, verschillend moleculaire HA, fruitextracten, tranexaminezuur en peptiden en uiteraard de collageendraden die vooraf zijn opgelost in het serum. Combineer met Ernai’s Collageen supplement.

Volg Skinform op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

  • Nano Collageen Draden
    Prijs