Permanente makeup

Wat is het verschil tussen permanente makeup en een tatoeage?

Het verschil zit in het gebruik van de naalden, het pigment, en de diepte van het ingebrachte pigment. Bij een tatoeage gaat de naald dus dieper en wordt het pigment ingekapseld door vetcellen en daardoor zal deze dus veel langzamer vervagen. Het grote voordeel bij permanente make-up is juist dat het vervaagd zodat het na verloop van tijd nog aangepast kan worden en eventueel met nieuwe technieken weer opgefrist. Permanente Make-up of eigenlijk semi permanente make-up lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de huid aan (de dermis of Stratum Basaal)

NU ook eventueel in 3 termijnen betalen!

Zie onderaan de pagina hoe dit werkt en de voorwaarden

 

Je kunt kiezen uit diverse soorten permanente make-up onderdelen:

PMU Wenkbrauwen

Met deze techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is semi permanent omdat de inkt met de tijd zal vervagen.
Om optimaal te kunnen genieten van jouw wenkbrauwen adviseren wij dan ook om regelmatig een touch-up behandeling te laten doen tegen een gereduceerd tarief (binnen 12/18/24 maanden). Na 24 maanden zal een nieuwe behandeling als tarief gelden.

Wanneer je kiest voor PMU wenkbrauwen zullen wij samen kijken welke techniek het meest geschikt is voor jouw wensen.

Je hebt diverse technieken zoals hairstrokes – 3D brows – Powder brows –  Ombre Brows – Fusion Brows – Breezy Brows
Zo kunnen wij voor iedereen de mooiste wenkbrauwen maken net naar wat jouw wensen zijn. De prijs van de wenkbrauw technieken zijn allemaal gelijk.

 

PMU Eyeliner of Infralash

Met deze techniek creëren we een prachtige eyeliner. Dit kan een heel dun fijn lijntje zijn, een dikkere lijn, met of zonder een wing, smudge, met shadow of een infralash (tussen de wimpertjes) net natuurlijk wat jouw wensen zijn. Het is semi permanent omdat de inkt met de tijd zal vervagen.

Om optimaal te kunnen genieten van jouw eyeliner adviseren wij dan ook om regelmatig een touch-up behandeling te laten doen tegen een gereduceerd tarief (binnen 12/18/24 maanden). Na 24 maanden zal een nieuwe behandeling als tarief gelden.

Wanneer je kiest voor PMU Eyeliner zullen wij samen kijken welke techniek het meest geschikt is voor jouw wensen.

Verschil Eyeliner en Infralash

Een Infralash is een lijntje heel subtiel alleen tussen de wimpertjes, in de wimperrand waardoor het lijkt alsof je vollere wimpers hebt. Eigenlijk is dit ook de beste basis voor een eyeliner. Je wil tenslotte niet dat je met een eyeliner witte plekjes (huid) tussen de wimpers blijft zien. Een eyeliner is dus een lijntje ook boven de wimperrand en die kan je breder maken of uitbreiden naar een wing. Je kunt er voor kiezen om een schaduw rand er bij te zetten etc. Er zijn tal van mogelijkheden.

 

PMU Lips,

Met deze techniek creëren we prachtige lippen. Dit kan een lijntje zijn rondom de lippen om de vorm weer te definiëren maar dit kan ook full lips of ombre lips zijn om de lippen weer een mooie kleur te geven. Net natuurlijk wat jouw wensen zijn.

Sommige mensen willen graag hun natuurlijke lipkleur weer terug die met de jaren is gaan vervagen.
Wanneer je ouder wordt, vervaagd ook de liprand waardoor het soms niet meer zo duidelijk is waar huid eindigt en lippen starten. Dit kan je perfect met een lijntje weer definiëren. Het kan ook zijn dat je gewoon altijd bij het opstaan direct er “klaar en ready to go” uit ziet. Alles is mogelijk. Het is semi permanent omdat de inkt met de tijd zal vervagen.

Om optimaal te kunnen genieten van jouw lippen adviseren wij dan ook om regelmatig een touch-up behandeling te laten doen tegen een gereduceerd tarief (binnen 12/18/24 maanden). Na 24 maanden zal een nieuwe behandeling als tarief gelden.

Wanneer je kiest voor PMU lips zullen wij samen kijken welke techniek het meest geschikt is voor jouw wensen.

PMU Sproetjes of Faux Freckles

PMU Sproetjes ook wel Faux Freckles zijn helemaal BOOMING en is ook heel begrijpelijk want sproetjes en moedervlekken behoren tot 1 van de 7 schoonheden en het geeft ons een glow en geeft je een super schattig en lief uiterlijk. Je krijgt een voorjaar & zomer gevoel. Een levendig en stralend effect. Het voordeel van gepigmenteerde sproeten is dat ze gelijkmatig en gericht kunnen worden aangebracht.

Er zijn heel veel mensen die hun sproetjes dagelijks tekenen als make-up maar dit heeft natuurlijk zijn nadelen. (Regel / vochtigheid etc)
Dit tekenen is nu verleden tijd want met de nieuwste Semi permanente make-up technieken kan jij jouw sproetjes op je gezicht laten zetten waar je ongeveer  ongeveer 6 maanden tot 1,5 plezier van hebt. Soms langer maar dat hangt van een aantal factoren af zoals huidverzorging, levensstijlen, zon etc. Faux Freckles worden met de pmu machine gezet.

Voor dat de behandeling start teken ik de sproetjes helemaal voor. Wil je ze alleen rondom en op je neus .. je wangen .. onder je ogen of ook je voorhoofd? Alles is mogelijk

Zie voor de prijzen onderaan deze pagina of op de PRIJSLIJST voor alle behandelingen

Verloop na de Permanente makeup behandeling

Tot drie dagen na de behandeling:

Na de behandeling:

Minimale Leeftijd Permanente makeup

De minimale leeftijd voor permanente make up is 17 jaar, waarbij 1 van de ouders dient mee te komen naar de behandeling en toestemming te geven op een consentformulier. Boven de 18 mag je zelf beslissen over de behandeling.

 

Verschillen in behandelingen Permanente makeup

De resultaten van een PMU behandeling kunnen verschillend zijn. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld huidtype of leeftijd. Niet bij iedere klant pakt de PMU de eerste behandeling goed. Mochten er verschillen ontstaan tussen de eerste en de tweede behandeling (na genezing als de korstjes eraf zijn gevallen) kunt u het rustig bijtekenen tot de volgende behandeling, Tijdens de tweede en mogelijk derde behandeling kijken wij opnieuw naar de vorm en kleur, en werken wij dit bij totdat u helemaal tevreden bent.

Hoe zit het met garantie Permanente makeup:

Na de permanente make-up behandeling heb je altijd recht op een touch-up behandeling na 6 – 8 weken. Eerder dan deze termijn behandelen wij niet. Dit komt omdat het helingsproces anders nog gaande is. Na de touch-up behandeling heb je nog garantie t/m 4 weken. Mocht er iets niet naar je zin zijn, of te snel zijn vervaagd kun je in overleg langskomen. Buiten deze garantie termijn geldt het tarief voor een touch-up binnen 12/18/24 maanden of na 24 maanden het standaard tarief. Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van de touch-up behandeling en wij adviseren deze direct na de 1e behandeling vast te leggen.
Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor een volle agenda indien je niet direct na de eerste afspraak de touch-up afspraak hebt ingeboekt.

Mag je permanente makeup laten zetten als je zwanger bent?

Je mag geen permanente make up behandeling ondergaan wanneer je zwanger bent. Dit komt omdat hormonen ervoor zorgen dat pigment minder goed kan pakken in de huid. Daarnaast en de voornaamste reden is wanneer er zich een infectie voordoet kunt u geen antibiotica nemen vanwege de zwangerschap.

Ik heb botox / fillers, mag ik dan permanente makeup laten doen?

Dit kan, alleen moet er 2 weken tussen de laatste behandeling van de fillers of botox zitten voordat er permanente make up geplaatst mag worden.

Wat is een intake formulier?

The Skinfirm werkt met een intake formulier om alle veiligheidseisen te kunnen waarborgen. Dit houdt in dat the Skinfirm onder bepaalde omstandigheden niet behandeld. Door middel van het intakeformulier wordt dit alvorens de behandeling met u doorgenomen. Alle gegevens die door u worden ingevuld zijn en blijven te allen tijde privé en vallen onder de privacy wetgeving.

Wanneer mag je geen permanente make-up behandeling

Helaas is het niet mogelijk om bij iedereen PMU toe te passen. Daarom is het belangrijk om vooraf aan te geven of u huidaandoeningen heeft. Dan kan kunnen wij u vertellen of u wel of niet behandeld kunt worden.

Wanneer of op welke plek doen wij geen PMU:

Heeft u diabetes?

Bij diabetes (suikerziekte), is PMU in sommige gevallen af te raden omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle patiënten hebben echter een slechte wondgenezing. Bij de meeste patiënten is het dus geen probleem mits zij de zich houden aan de nazorg die voorgeschreven wordt.

 

Betaal in 3 termijnen

Behandelingen vanaf €125,= kan je in 3 termijnen betalen via IN3 of Klarna Slice it.
Boek jouw afspraak via de online agenda en koop hier deze behandeling als product in 3 termijnen met 0% rente.

Koop die behandeling als product en kies bij afrekenen voor IN3 of Klarna Slice it. Volg de instructies van IN3 of Klarna
Je betaald 1/3 deel direct en de andere 2 delen elk na 1 maand. Binnen 60 dagen heb jij de volledige behandeling betaald.
Let op dit is volgens de voorwaarden van IN3 / Klarna Slice it, the Skinfirm is niet verantwoordelijk voor het wel / niet authorisatie.

KLIK HIER VOOR 3 TERMIJNEN

 

GGD Vergunning & REACH

The Skinfirm heeft een GGD Vergunning voor Tatoeëren en PMU. U kunt dit ten alle tijden controleren op de speciaal hiervoor bedoelde database website: https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio   
Deze vergunning geeft aan dat The Skinfirm werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.
Laat u nooit behandelen bij een salon die niet vermeldt staat als vergunninghouder!

Wij maken gebruik van verschillende soorten naalden, afhankelijk naar wens en het type huid.
De pigmenten, de naalden en alle overige (wegwerp) artikelen zijn aangekocht in Nederland en voldoen aan alle eisen die staan in de wetgeving van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiene en Veiligheid) en de pigmenten zijn volgens de richtlijnen van REACH

Informatie document: Informatie_PMU

 

ggd goedgekeurd

 

The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoo’s, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • Permanente Make-up
  Prijs
 • PMU Sproetjes – Faux Freckles (Middel)
  125,=
 • PMU Wenkbrauwen (ZOMER ACTIE)
  Van
  320,=
  Voor
  275,=
 • PMU Infralash Boven
  199,=
 • PMU Eyeliner Boven
  225,=
 • PMU Eyeliner Onder
  100,=
 • PMU Infralash Boven & Onder
  250,=
 • PMU Eyeliner Onder en Boven
  300,=
 • PMU Lippen Full / Ombre (Zomer ACTIE incl. 1 na behandeling)
  Van
  350,=
  Voor
  299,=
 • PMU Lippen Contour (line & schaduw)
  199,=
 • PMU Sproetjes – Faux Freckles (Paar)
  75,=
 • PMU Sproetjes – Faux Freckles (Veel)
  175,=
 • PMU Na behandeling (na 6-9 weken)
  0.00,=
 • PMU Lippen 2e nabehandeling (extra binnen 6-10 weken)
  75,=
 • PMU Touch up korter dan 1 jaar
  100,=
 • PMU Touch up korter dan 1,5 jaar
  150,=
 • PMU Touch up korter dan 2 jaar
  200,=