Pink Shooter – Skin Booster

De Pink Shooter is een nieuwe revolutionaire behandeling voor het gezicht. Een absolute skin booster en werkt anti-aging. Een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat, de “Shooter”. De Shooter injecteert per klik met 19 minuscuul kleine gaatjes in de huid en geeft daar direct de werkstoffen af. Het serum bevat 56 werkzame componenten die de stimulatie van o.a. de Fibroblastcellen stimuleert.

Fibroblastcellen

Fibroblastcellen zijn de superhelden in onze huid. Deze cellen zorgen er voor dat de huid verstevigd, aanmaak van collageen en de elasticiteit in de huid. De weefsels in de huid herstellen sneller, jouw huidmetabolisme verbetert en het zorgt er voor dat de huid weer gaat samentrekken en geheeld wordt.

De behandeling verbeterd de kleur en textuur van de huid, zorgt voor meer energie in de huidcellen en helpt de huid herstellen. Fijne lijntjes en rimpels worden direct minder zichtbaar en de huid krijgt echt als het ware een boost.

De gaatjes die de Pink Shooter in de huid maakt zijn niet zichtbaar maar zorgen voor activatie in de huid. Wij werken hiermee op het huid eigen herstelvermogen. Doordat de huid zelf weer collageen en elastine gaat aanmaken krijgt jouw huid een lift, wordt strakker, gladder en voller zonder operatie!

Voordelen Pink Shooter:

 

Kleur en de textuur van de huid:


Huidverjonging:

Hydratatie van de huid:

Meer energie aan de cellen:

Ons Advies Pink Shooter behandeling:

Voor de mooiste en langdurigste resultaten adviseren wij de Pink Shooter – Skin booster behandeling in een kuurverband te volgen van 4x volgens onderstaand schema en daarna eens per kwartaal als onderhoudsbehandeling bij te houden.

Fase 1: Stimulatie en verstevigen van de huid – 4 behandelingen met een interval van 1 week
Fase 2: Onderhoud van de huid – elk kwartaal een onderhoudsbehandeling

(Voor extra antiaging behandeling bij een meer verouderde huid kan 2x per week voor 4 weken een extra boost geven)

Je kunt de kuur van 4x met korting boeken door een losse behandeling in te boeken en de kuur in een strippenkaart als totaal af te rekenen na de 1e behandeling

 

Combinatie Carboxy & Pink shooter

Je kunt de pink shooter perfect combineren met bijvoorbeeld een Carboxy behandeling. De huid wordt gevuld met zuurstof en staat compleet open om alle ingrediënten van de pink shooter op te nemen.

De behandeling.

De behandeling start met een reiniging van de huid en indien noodzakelijk een milde peeling. Vervolgens wordt met de Pink Shooter het hele gelaat en de hals behandeld. U kunt hierbij  kleine prikjes voelen. Probleemzone ’s, rimpeltjes en littekentjes worden extra behandeld.

Als afsluiting wordt een verzorgende crème aangebracht.

De behandeling duurt ongeveer 45-50 minuten

Na de behandeling

U ziet direct na de behandeling dat de huid intensief behandeld is. Uw huid zal een iets rodere kleur hebben wat na enkele uren wegtrekt en kan 1 tot 2 dagen warm aanvoelen.

Na de behandeling wordt door onze specialisten aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Dit betekent onder andere geen langdurige blootstelling aan de zon. Sporten, het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt gedurende één week door ons afgeraden. Dit i.v.m. de reeds bestaande versterkte doorbloeding van de huid door de pink shooter behandeling. Ook zwemmen wordt de eerste week na de behandeling afgeraden in verband met de (over)gevoeligheid van de huid.

Huidverzorging na de behandeling:

Omdat de huid na de behandeling gevoelig maar goed toegankelijk is voor gezonde werkstoffen, wordt het gebruik van onze producten na de behandeling aangeraden. Wij kennen namelijk de exacte werking van onze producten. Bescherm uw huid na een Pink Shooter behandeling met een R- Line SPF 50 met UVA en UVB bescherming. De huid is door de behandeling namelijk tijdelijk haar natuurlijke bescherming tegen UV stralen kwijt, waardoor het nog gevoeliger wordt voor pigmentverschuivingen en voor zonbeschadigingen. Uiteraard wordt u na uw behandeling geïnformeerd over huidverzorging!

 

Volg Skinform op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • PINK SHOOTER – SKIN BOOSTER
  Prijs
 • Combi CO2 Carboxy en Pink Shooter
  Van
  205,=
  Voor
  150,=
 • Pink Shooter – Skin Booster gezicht
  125,=
 • Pink Shooter – Skin Booster KUUR 4x
  500,=