Reiki Healing Behandeling

Reiki healing is voor iedereen! De helende energie die gaat stromen werkt in op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Blokkades worden opgeheven waardoor er een mooie balans in het lichaam en geest ontstaat. De energie van Reiki is puur en zal gaan werken daar waar het nodig is.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japans woord dat universele levensenergie betekent.
Rei betekent universeel en Ki energie. Met het woord wordt zowel de energie aangeduid als de manier waarop je die kunt gebruiken: het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen.  De Japanner Mikao Usui (1865-1926) is de grondlegger van wat hijzelf “Usui Reiki Ryoho” noemde. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling.

Wat doet Reiki Healing?

Reiki heeft een helende werking voor de mens, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau. In principe bestaat alles in de kosmos uit energie, wijzelf en alles rond en om ons heen. Wij kunnen deze energie niet visueel waarnemen, maar wel fysiek voelen.

Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Reiki heeft geen bijwerkingen

Door een Reiki behandeling komt er extra energie beschikbaar voor het lichaam, zodat het lichaam met die extra energie aan het herstel kan beginnen. De gever kan geen invloed uitoefenen op het resultaat van de behandeling, het lichaam van de ontvanger en zijn/haar energiesysteem regelen dat allemaal zelf. Het is voor een Reiki behandeling dan ook niet nodig om een diagnose te stellen.

Reiki is nooit negatief of schadelijk. Reiki werkt ondersteunend maar vervangt nooit een behandeling door een arts

Energie stromen door Reiki Healing

Het vrij stromen van energie bevordert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Zo kunnen klachten verdwijnen of verminderen. Een holistische benadering betekent onder andere dat er niet alleen naar de klacht gekeken wordt, maar naar het geheel van fysieke, mentale en emotionele processen. Reiki behandelt op alle niveau’s. Een klacht is veelal een symptoom van iets dat dieper zit. Fysieke signalen (klachten) van het lichaam stellen je in staat je bewust te maken van een disbalans. Reiki geeft je inzicht en helpt je de signalen om te buigen naar een algemeen welzijn en beter functioneren.

Reiki zorgt ervoor dat de energie in je lichaam weer stroomt. Reiki herstelt de balans tussen lichaam en geest. Het bevordert zelfgenezing en kan pijn weghalen of verminderen. Reiki heeft bovendien een heel ontspannen werking. Ook tijdens of na een zwangerschap is een sessie fijn en ondersteunend.

Naast klachtenbehandeling is reiki juist ook geschikt voor de preventie van klachten. Een reiki sessie is even tijd voor jezelf en omringd worden door liefdevolle, helende aandacht. Oosterse geneeskunde is hier ook vooral voor bedoeld: zorg goed voor jezelf zodat ziekte minder of geen kans krijgt

Klachten en symptomen waar Reiki Healing bij kan helpen:

Lichamelijk:

Emotioneel:

Geestelijk:

Behaalde Reiki healing inwijdingen:

Beroepsvereniging Reiki Healing:

Cindy Schrikkema-Stofberg is aangesloten bij de beroepsverenigingen en kwaliteitsregistratie voor Alternatieve Therapeuten:

 

 

 

 

 

The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoo’s, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

  • REIKI HEALING EN TAROT
    Prijs
  • Reiki behandeling
    40,=
  • Reiki 30 minuten Op Afstand Behandeling
    40,=