Cosmetology and professional skin care. The cosmetologist makes the procedure treatment of couperose and face cleaning of the skin of a beautiful, young woman in a beauty salon. Hyperpigmentation
SPOT REMOVER Thermo Coagulatie

SPOT REMOVER Thermo Coagulatie

Spot Remover Thermo Coagulatie

Spot Remover Thermo Coagulatie, Met deze methode worden kleine huidoneffenheden en fibromen(steelwratjes) op de huid weggebrand door middel van trillingen met zeer hoge frequentie (energiepuls), die een warmte-effect veroorzaken. Door deze opwarming stollen de eiwitten en verdwijnt het adertje. De bloedvaten worden middels een naald door het warmte-effect verschrompelt.

Heeft u last van wat oneffenheden in het gezicht of op het lichaam? Deze kunnen wij heel mooi behandelen met de spot remover. Met dit apparaat bent u zeker van de beste resultaten op het gebied van huidverbetering zonder dat u er littekens aan over houdt.

Hoe werkt het Spot Remover Thermo Coagulatie, ?

De spot remover werkt op basis van thermo-coagulatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van trillingen met zeer hoge frequentie en wisselstroom. Door de warmte die hierbij vrij komt kunnen we oneffenheden bewerken en op die manier verwijderen.

Te behandelen met Spot Remover Thermo Coagulatie, :

Waarom Spot Remover Thermo Coagulatie, ?

Voorzorg Spot Remover Thermo Coagulatie, :

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Bij het coaguleren van bloedblaasjes of steelwratjes is 1 behandeling vaak voldoende. Afhankelijk van de indicatie bij het coaguleren van vaatafwijkingen en pigmentaties zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig.

Is Spot Remover Thermo Coagulatie,  pijnlijk?

De behandeling is niet geheel gevoelloos. De behandeling wordt niet omschreven als extreem pijnlijk. Dit komt omdat de behandelduur vrij kort is. Ook wordt er tussendoor veel gestopt, om te kijken naar het resultaat, waardoor de gevoeligheid snel weg trekt.

Nazorg Spot Remover Thermo Coagulatie, 

Het is belangrijk dat je na de behandeling niet aan het korstje krabt. De huid is kwetsbaar, laat het korstje minstens vijf dagen droog zodat het goed kan genezen. Vermijd de sauna, zonlicht en zonnebank, neem geen hete douche of warme bad. Gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF-factor.

Voor wie is de behandeling?

De Spot Remover Thermo Coagulatie,  is in principe voor iedereen geschikt. Wel houden we rekening met
de contra-indicaties, zoals:

Is de behandeling veilig?

De behandeling wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde schoonheidsspecialiste die de juiste opleidingen en trainingen heeft gevolgd en kunnen u dus veilig behandelen. Bij elke cliënt wordt een steriele naald gebruikt, dus er wordt ook uiterst hygiënisch gewerkt.

 

Behandeling 15 minuten: €30,00
Behandeling 30 minuten: €45,00
Behandeling 60 minuten:€80,00

Verdovingscrème (Emla op dokters recept) mag mee genomen worden. In dit geval min. 30 minuten boeken

De behandeltijd is afhankelijk van de te behandelen indicatie, de grootte en de hoeveelheid. Heeft u slechts 1 steelwratje, of 1 pigmentvlek, dan volstaat de behandeling van 15 minuten. Heeft u bijvoorbeeld meerdere indicaties die u wilt behandelen, of slechts 1 indicatie maar in een grote hoeveelheid, adviseren we een behandeling van 30 of 60 minuten.

 

The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoo’s, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 

 

 • SPOT REMOVER - Thermo-Coagulatie
  Prijs
 • SPOT REMOVER – Thermo-coagulatie behandeling 15 min
  30,=
 • SPOT REMOVER – Thermo-coagulatie behandeling 30 min
  45,=
 • SPOT REMOVER – Thermo-coagulatie behandeling 60 min
  80,=