Tarot kaarten legging

Tarot kaarten legging

Wanneer we praten over de Tarot kaarten legging, een kaartje leggen, wordt er vaak heel geheimzinnig over gedaan. De meesten gaan een beetje fluisteren en sommigen zullen ontkennen hierin geïnteresseerd te zijn.

Er is niets geheimzinnigs, bovennatuurlijks of magisch aan de tarotkaarten zelf. Het is de intentie om bepaalde vraagstukken, gedachtenpatronen te willen onderzoeken en meer te weten te willen komen, dat het Universum met ons en de kaarten kan werken.
Er wordt niet jouw lot of toekomst voorspelt, de Tarot kaarten zijn slechts een middel om te onderzoeken hoe het er hier en nu met jou voorstaat

De Tarotkaarten zijn niet bedoeld om een toekomst te voorspellen, je bent immers nog altijd baas over de keuzes die jij zelf zal gaan maken in de toekomst.

De kaarten zijn een gereedschap om in contact te komen met jouw kennis van binnen uit. De meest waardevolle informatie heb jij namelijk al zelf. De Tarot kaarten legging zal je helpen om in contact te komen met jouw hogere zelf. Wat het universum met jou wil delen.

De kaarten liegen niet

Voor mij is heel duidelijk geworden dat het zo werkt. We kiezen de Tarotkaarten zelf en de wet van synchroniciteit gaat werken.. We pakken dus exact de kaarten die ons kunnen helpen om wijzer te worden met de vragen die wij hebben. Alle kennis (veel onbewust) zit al in ons en de Tarotkaarten helpen ons om daarbij te komen en zo (ander) inzichten te krijgen.

Tarot kaarten als middel

Voor mij is een Tarot kaart legging een middel, een instrument om verbinding te maken mijn intuïtie en mijn kennis.  Met jouw vraag en mijn intuïtie zullen de Tarot jou inzicht kunnen geven in je levensvragen. Een kaartlegging is een gids voor jou om jou te helpen op jouw levenspad, het zal jou geen concrete directe antwoorden geven maar jou begeleiden in het vinden van jouw eigen antwoorden of inzichten.

Zelfreflectie

Tarot is wereldwijd één van de meest populaire instrumenten om inzicht te krijgen en voor zelfreflectie.

Tarot is zeer geschikt als vraagbaak, om goede keuzes te maken, je doelen te bereiken, anderen behulpzaam te zijn en je zaken op orde te brengen, rust te vinden en stressfactoren in je leven te herkennen.

Uitleg van de Tarot kaarten legging

Elke kaart heeft zijn eigen theoretische uitleg en betekenis maar een tarot legging gebeurd ook op intuïtie. Mijn hele leven voel en zie ik al dingen waarvan ik niet wist dat veel anderen dit niet zagen of voelden. De afgelopen jaren heb ik mij meer bewuster bezig gehouden met mijn eigen spirituele pad en voel ik dat ik nu op deze manier ook anderen kan helpen op hun levensweg.

Wat mooi is, is dat je de boodschap of het inzicht dat ik met behulp van de kaarten aan je meegeef, soms al kent; de kaartlezing dient dan als prettige bevestiging van wat je al vermoedde of zelfs wist. Vaak ben jij je niet bewust van de boodschap  tot je hem weerspiegeld ziet in de kaarten die ik voor je neerleg. Het kan je een basis geven voor nieuwe inzichten of bevestiging.

Tijd bezinking Tarot kaarten legging

Het kan zijn dat je wat tijd nodig hebt om de uitleg te kunnen begrijpen, voordat je beseft waar dit over gaat en wat de achter liggende reden hiervoor zal zijn. De kaartlegging is eigenlijk een spel waarbij je onbewuste communiceert met de tarotkaarten. De beelden van de tarotkaarten werken in op de in je onbewuste aanwezige voorstellingen. In die communicatie kun je op een nieuw perspectief ten opzichte van de bevraagde situatie komen te staan.

De Tarotkaarten

De symbolische beelden van de 78 tarotkaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. Deze informatie kun je gebruiken om keuzes te maken over het leven, liefde, gezondheid, carrière en meer.

Tarot Kaart leggingen

De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen worden gelegd. Ik werk o.a. met de Grote Arcana, de Kleine Arcana, het drieluik (verleden  / heden / toekomst) en de Ster ligging.

Waarschuwing

Zie deze Tarot legging als een soort hulpmiddel om inzicht te krijgen op bepaalde problemen en/of mogelijkheden. De legging is niet al wetend, al machtig en je gezonde verstand zal jou zeggen of een uitleg wel of niet acceptabel is voor jou op dit moment.
Hoewel de tarot leggingen gebaseerd zijn op jouw eigen invloed en de energie die ik van jou door krijg, kan het voorkomen dat je het absoluut niet eens bent met een uitslag. Behoudt in dat geval je eigen mening en laat de uitslagen van deze legging niet jouw leven leiden.

 

Volg Skinform op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • REIKI HEALING EN TAROT
  Prijs
 • Tarot kaarten legging
  Van
  49,=
  Voor
  40,=
 • Reiki behandeling
  40,=
 • Reiki 30 minuten Op Afstand Behandeling
  40,=