Tattoo en Fine Line Tattoo

Tattoo en Fine Line Tattoo

Bij The Skinfirm kan je terecht voor jouw tattoo en een fine line tattoo. Een fine line tattoo is zoals het Engelse woord al zegt, een fijne lijnen tattoo. Subtiel, kan strak, kan sierlijk, kan minimalistisch maar ook uitgebreid. Niet te verwarren met een kleine tattoo want ook een fine line tattoo kan een hele rug bedekken.

De fine line tattoo wordt ook met een veel fijnere naald gezet dan in verhouding met een gewone tatoeage.

Is een Tattoo pijnlijk?

Mocht het de eerste keer zijn dat je een tattoo laat zetten dan kan ik mij voorstellen dat je het heel spannend vindt. Je hebt tenslotte geen idee hoe het voelt. Het gevoel van het zetten van een tatoeage hangt ten eerste ontzettend af van de plek. Zo zijn de ribben bijvoorbeeld een stuk gevoeliger dan de buitenkant van de bovenarm. De ‘pijn’ is vaak echt wel goed te doen en valt reuze mee.

Ik zou het zelf omschrijven als een klein beetje prikkend, een beetje zoals het epileren van je been. Maak je in ieder geval geen zorgen want bij tattoos met dunne lijnen worden ook dunne naalden gebruikt, en wordt de tattoo vaak niet dik ingekleurd – dat scheelt al een heleboel qua pijn.

 

Vervaagt een tattoo?

Vaak wordt gedacht dat minimalistische tatoeages makkelijker vervagen, of juist uit kunnen lopen. Hoewel niks onmogelijk is, is de kans klein dat je over een paar jaar met een vervaagde of uitgelopen tattoo zit als deze goed is gezet. Het is vooral bij tatoeages met dunne lijnen belangrijk dat je goed nadenkt over de plek. De kans is namelijk wel groter dat je tattoo vervaagt als je ‘m bijvoorbeeld op je handen laat zetten – dit komt door wrijving. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor een tatoeage onder je voet.

Permanente Make-up of eigenlijk semi permanente make-up lijkt qua techniek op een tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de huid aan (de dermis of Stratum Basaal)

Het helingsproces is ook erg belangrijk om zolang mogelijk te genieten van een mooie fine line tattoo.

Tattoo minimale leeftijd:

Ik zet tattoos bij personen vanaf 16 jaar, met toestemming van een ouder/voogd. Vanaf 18 jaar kan je zonder begeleiding komen. Onder de 18 zet ik geen tattoos op handen, hals, nek, gezicht etc.

Fine line Tattoo

Genezing Tattoo

De genezingstijd van een tattoo bedraagt ongeveer 1-3 weken. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een belangrijke rol. Tijdens het genezingsproces kan de fineline tattoo licht gaan jeuken (dit is normaal).

Persoonlijke hygiëne tijdens de genezingstijd is absoluut noodzakelijk.

Voorzorgsmaatregelen (Fine line) tattoo

Direct na het tatoeëren

Nazorg Tattoo

LET OP: gebruik GÉÉN wonddesinfectiemiddelen op je fineline zoals: Sterilon, Betadine, Sterillium.

 

Heeft u diabetes?

Bij diabetes (suikerziekte), is PMU in sommige gevallen af te raden omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle patiënten hebben echter een slechte wondgenezing. Bij de meeste patiënten is het dus geen probleem mits zij de zich houden aan de nazorg die voorgeschreven wordt.

Betaal in 3 termijnen

Tattoos vanaf €125,= kan je in 3 termijnen betalen via IN3 of Klarna Slice it.
Boek jouw afspraak via de online agenda en koop hier deze behandeling als product in 3 termijnen met 0% rente.

Koop die behandeling als product en kies bij afrekenen voor IN3 of Klarna Slice it. Volg de instructies van IN3 of Klarna
Je betaald 1/3 deel direct en de andere 2 delen elk na 1 maand. Binnen 60 dagen heb jij de volledige behandeling betaald.
Let op dit is volgens de voorwaarden van IN3 / Klarna Slice it, the Skinfirm is niet verantwoordelijk voor het wel / niet authorisatie.

KLIK HIER VOOR 3 TERMIJNEN

 

GGD Vergunning & REACH

The Skinfirm heeft een GGD Vergunning voor Tatoeëren en PMU. U kunt dit ten alle tijden controleren op de speciaal hiervoor bedoelde database website: https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio   
Deze vergunning geeft aan dat The Skinfirm werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.
Laat u nooit behandelen bij een salon die niet vermeldt staat als vergunninghouder!

 

Wij maken gebruik van verschillende soorten naalden, afhankelijk naar wens en het type huid.
De pigmenten, de naalden en alle overige (wegwerp) artikelen zijn aangekocht in Nederland en voldoen aan alle eisen die staan in de wetgeving van het LCHV (Landelijk Centrum Hygiene en Veiligheid) en de pigmenten zijn volgens de richtlijnen van REACH

 

ggd goedgekeurd

 

The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoos, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking, huidverbetering en LemonBottle Fat Dissolving.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • Tattoo
  Prijs
 • Tattoo tot 3cm
  Van
  50,=
  Voor
  40,=
 • Tattoo tot 5cm
  Van
  75,=
  Voor
  60,=
 • Tattoo tot 8cm
  Van
  100,=
  Voor
  80,=
 • Tattoo tot 10cm
  Van
  125,=
  Voor
  100,=
 • Tattoo groter dan 10 cm (Prijs op afspraak vanaf)
  150,=