TCA PEELING Prescription™️ by Soap

TCA PEELING

Een TCA Peeling (Trichloorazijnzuur) is een diepe chemische peeling wat de huidstructuur helpt verbeteren, de huidteint egaliseert en oneffenheden vermindert. Deze peeling kan worden ingezet bij dieper liggend pigment, grove huidstructuur, fijne lijntjes en heeft een anti-aging effect. Het verbetert de huidconditie door de stimulatie voor het aanmaken van jonge nieuwe huidcellen.

Door het uitvoeren van een chemische peeling wordt je huidstructuur op effectieve wijze verbeterd door het verwijderen van dode huidcellen. Resulterend in een gladde en fris uitziende huid. Ook worden oneffenheden in het gezicht en huidproblemen zoals acné (littekens) of pigmentvlekken (door bijvoorbeeld zonneschade of ouderdom) aangepakt. Je huid lijkt als herboren!

Voor de TCA Peeling

Voorafgaand aan de peeling is het van belang dat je 4 tot 6 weken geen blootstelling aan de zon hebt gehad. Dus niet vlak na jouw vakantie. Daarnaast adviseren we om 1 week voorafgaand aan de behandeling geen self tanning te gebruiken en geen andere peelings.

Herstel van de TCA peeling

Na de peeling kan je huid wat rood zijn en je huid kan wat trekkerig aanvoelen. Enkele dagen na de behandeling gaat de huid ‘barsten’ waarna je een aantal dagen zult vervellen. Meestal begint dit op dag 3/4 rondom de mond.

De huid heeft gemiddeld een week nodig om te herstellen, om dit proces te bevorderen adviseren we hydraterende/huidherstellende producten en is het van belang een SPF te gebruiken. (geen vettige cremes!) Je kunt indien gewenst de juiste producten direct vanuit de salon mee nemen.

Afhankelijk van de sterkte van de peeling varieert de interval van 6-8 weken. Wij adviseren je graag en stellen samen met jou een behandelplan op.

 TCA Peeling – op maat

Sowieso kan een peeling ingezet worden bij alle huidtypen en op alle leeftijden doordat deze specifiek kan worden aangepast op jouw huid!

Resultaten TCA Peeling

Afhankelijk van de sterkte van de peeling varieert de interval van 4-8 weken. Laat je adviseren door een van onze skin therapists om een behandelplan op te stellen.

Do’s & don’ts

Before the treatment

After the treatment

Goed om te weten

Een peeling kan ingezet worden bij alle huidtypen op alle leeftijden doordat deze specifiek kan worden aangepast op jouw skin concerns!

De Edelwijs Bisabolol creme is een verplichte aanschaf (eenmalig) €49,= (dag- en nacht creme voor minimaal de 1e week)

Voor de verzorging na de behandeling kan je in de salon de volgende producten aanschaffen (€39,= /€49,=) per stuk en je doet hier 4-5 maanden mee)

 

Prescription™️ By Soap, huidverzorging op recept.
Iedere huid is anders. Daarom komt de optimale huidverbetering niet uit een one-size-fits-all potje, maar stel je deze zelf samen. Prescription biedt werkzame stoffen los aan die je kunt toevoegen aan een drager (cleanser of crème). Voor huidverzorging die écht bij jouw huid past voor jouw huidwensen en volledig voor jouw huid op maat gemaakt op recept.
.
Ontdek jouw huid, doe de ONLINE SKIN QUIZ en ontvang jouw unieke skin care recept.

KLIK HIER VOOR JOUW SKIN QUIZ


The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoo’s, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 • PEELINGS - Chemische en Bio
  Prijs
 • TCA Peeling Prescription™️ by Soap (NIEUWJAAR ACTIE)
  Van
  105,=
  Voor
  90,=
 • Green Sea Peel gezicht
  75,=
 • AGING TREATMENTS
  Prijs
 • Lemon Bottle Skin Booster kuur 4x
  Van
  700,=
  Voor
  600,=
 • Lemon Bottle Skin Booster
  Van
  175,=
  Voor
  150,=
 • Anti-aging Treatment
  125,=
 • Meso Hair Treatment losse behandeling
  150,=
 • Meso Hair Treatment kuur vrouw (8x)
  Van
  1200,=
  Voor
  1000,=
 • Meso Hair Treatment kuur man (6x)
  Van
  900,=
  Voor
  800,=
 • Dermaplaning voor een mooie glow
  105,=
 • TCA Peeling Prescription™️ by Soap (NIEUWJAAR ACTIE)
  Van
  105,=
  Voor
  90,=
 • Bindweefselmassage Gezicht 30 min. behandeling
  60,=