Co2 Carboxy Therapie

Co2 Carboxy therapie is mega populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. Co2 Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas die we dagelijks inademen en in het menselijk lichaam vrij komt bij verbrandingsprocessen.

De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Oog wallen verminderen, gezichtspieren verstevigen, Rosacea en vasculaire veranderingen nemen ook af.

ABSOLUUT een sensatie om mee te maken met prachtige resultaten.

Voor wie is de CO2 Carboxy behandeling geschikt

 

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.

Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

Dit heet in vaktermen het Bohr effect. De behandeling kan worden toegepast in combinatie met o.a. bindweefselmassage, microneedling, RF,  mesotherapie, ledtherapie. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.

Carboxy therapie is absoluut veilig voor de gevoelige en of probleem huid omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft.
Geschikt voor de jongen en de ouder wordende huid.
Zeer effectief bij het verminderen van zwellingen, acne en post acne.

Voordelen:

De CO2 Carboxy behandeling:

Bij The Skinfirm’s professionele CO2 Carboxy behandeling wordt gewerkt met de non-invasieve methode (zonder operatie) Hierbij wordt een gel op de huid aangebracht en over deze gel heen een masker. Deze gel reageert op de huid en brengt het zuurstofproces op gang. Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat de CO2 maximaal de huid kan doordringen.  Hierbij kan een licht tintelend en prikkelend gevoel ontstaan op de huid. Een carboxy behandeling duurt bij elkaar ongeveer een uur en biedt na een behandeling al zichtbaar resultaat.

Resultaten van een behandeling

CO2 Carboxy is een effectieve methode als het gaat om de aanpak van huidveroudering. Het versterkt collageen en elastine, een echte huidverbetering die je er jaren jonger uit kan laten zien.

Een CO2 Carboxy behandeling heeft verschillende cosmetische voordelen. De structuur van de huid verbeterd waardoor de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem. Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is Carboxy therapie effectief. Carboxy vernieuwd de  huidstructuur en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd.

Contra indicatie

De behandeling is niet aan te raden bij; Ernstige hartziekten, acute embolie, onbehandelde hoge bloeddruk, acute infectie (ziekten), Koorts, Nierfalen, Bloedstolling problemen.

Ons advies is de behandeling in een kuurverband te volgen.
Afhankelijk van de beoogde resultaten zijn ongeveer tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig. De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden. Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy-Therapie is geen hersteltijd nodig.

De verbetering hangt uiteraard niet alleen af van het effect zelf, maar ook van de levensstijl en verdere nazorg.

Ons Advies

Ons advies is een kuurverband van 5 behandelingen (1x per week) en daarna eens in het kwartaal bijhouden.
Je kunt de kuur met korting boeken door een losse behandeling in te boeken en de kuur in een strippenkaart als totaal af te rekenen na de 1e behandeling.

Wanneer je een LUXE schoonheidsbehandeling, Antiaging behandeling, Pre-aging behandeling, Hifu behandeling,  Carboxy behandeling of een Microneedling behandeling boekt mag je met korting bijboeken:

The Skinfirm is een schoonheidssalon waar je de standaard beauty of ook wel schoonheidsbehandelingen kunt boeken maar in deze salon hebben wij ook specialisaties op het gebied van Permanente Make-up, Tattoo’s, Anti-aging, huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering.

Volg Skinfirm op Facebook en Instagram
Kijk eens op onze webshop voor ondersteunende & antiaging huidverzorgingsproducten

Kijk op onze info pagina voor openingstijden en andere details

 

 • CO2 CARBOXY THERAPIE
  Prijs
 • CO2 Carboxy gezicht & hals
  Van
  85,=
  Voor
  70,=
 • CO2 Carboxy gezicht & hals KUUR 5x
  Van
  375,=
  Voor
  340,=
 • CO2 Carboxy handen
  Van
  60,=
  Voor
  40,=